Tarih: 24.01.2018 10:51

Sancaktepe Hisar Yapı İlkokulu çiçek açacak

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE -  Tüm çocuklar, çocuk olmalarından dolayı bazen yaramaz, bazen afacan olurlar ama yine de onları çok severiz çünkü onlar çocuktur, geleceğimiz olan çocuklarımız birer çiçektir.  Duygularımızı, sevgimizi en güzel çiçekler anlatır. Çiçekler doğayı sevmenin bir göstergesi gibidir. 
Sancaktepe Hisar Yapı İlkokulu, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin  bitmesi ile birlikte karne dağıtımında okulun tüm öğrencilerine çiçek açan bir kalem hediye etti.

Okul Müdürü Levent Kankurdan “ Öğrencilerimize bu yıl, böyle güzel bir jest yapalım istedik.  Çocuklar kullandıkları kalemleri evlerinde bir saksıya diksinler, bir süre sonra o saksıda çiçek açtıklarını görecekler. Bakıp büyütecekler. Doğanın kıymetini bilmelerini, sorumluluk sahibi olmalarını, emek harcamalarını istedik. Bu da yaşayarak öğrenme bicimi.” Diye konuştu.

Okulun öğretmenleri ve yönetimi, yaptıkları bu jestle öğrencilerin çiçekler yetiştirmeye çalışacaklarını düşünüp, öğrencilerin yetiştirdikleri çiçekler ile de okulun bahçesin de  okulumuz çiçek açtı diye bir de sergi açmayı hedefliyorlar.

Okulun yöneticilerinin bu davranışı veliler tarafından da çok olumlu karşılandı. Karne dağıtım gününde  çocuklarını heyecanla bekleyen veliler öğretmenlere teşekkür ederken, öğretmenlerde öğrencilere karnenin yanında birer çiçek açan kalem hediye ettiler.

Tevfik Erk / İstanbul 







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —