15120,77%-0,14
43,18% 0,04
50,35% 0,17
6401,05% -0,45
10370,94% 0,00
Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Ekrem Yahya Ateş, yayımladığı yeni yıl mesajında 2025’in dayanışma yılı olduğuna dikkat çekerek, 2026’nın huzur, istikrar ve kalkınma getirmesini temenni etti.
Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Ekrem Yahya Ateş, 2026 yılına girerken kamuoyuna yönelik bir yeni yıl mesajı yayımladı. Ateş, mesajında geride kalan yılın zorluklarına rağmen milletçe gösterilen sabır ve kararlılığın umut verici olduğunu belirtti.
Mesajında, ortak değerlerin etrafında kenetlenmenin önemine vurgu yapan Ateş, yeni yıl için barış, kalkınma ve sağlık temennilerinde bulundu.
İlçe Başkanı Ekrem Yahya Ateş, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Zorluklarla geçen bir yılı daha geride bırakırken, millet olarak sergilediğimiz sabır, metanet ve kararlılık hepimize umut verdi. 2025 yılı, ortak değerlere olan bağlılığımızın ve toplumsal dayanışmamızın en güçlü örneklerinin yaşandığı bir yıl oldu.
Yeni yılın; ülkemize huzur, istikrar ve kalkınma getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın 2026 yılını sağlık, mutluluk ve başarı dilekleriyle kutluyorum. Birlik içinde daha aydınlık yarınlara ulaşacağımıza olan inancımız tamdır."
Ateş’in mesajı, hem siyasi hem de toplumsal birlik çağrısı olarak değerlendirilirken, Sancaktepe kamuoyunda da olumlu karşılandı.