Tarih: 18.02.2024 22:53

Vali Gül, Sancaktepe’de Karslılar ile Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Valisi Davut Gül  Sancaktepe Kars derneğinde Karslılarla Buluştu.

Vali Gül’e ziyaretinde; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar eşlik etti.

Vali Gül, Başkan Casim Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanarak dernek binasına geçti ve burada Dernek tarafından sunulan hizmetler, uygulanan projeler ve faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.

Vali Gül yapmış olduğu konuşmalarında: “ Derneğimiz bir birinden güzel projelere imza atmış ve hemşerilerimize hizmetler sunmuş. Ben STK’ları özellikle çok önemsiyorum. Ben sizlerin hemşerisiyim her ne kadar Horasan doğumlu olsamda Anne tarafım Karslı ve biz burada kendimizi kendi evimizde hissediyoruz. Sık sık ziyaretinize geleceğiz, derneğimizin yerini öğrendik.” İfadelerinde bulunan Vali Gül, misafirperverliklerin dolayı Dernek Başkanı Casim Yıldırım ve yönetimine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyarette Vali Gül’e Dernek Başkanı Casim Yıldırım tarafından hediye takdim edildi, yoğun katılımla gerçekleşen ve Karslılar tarafından büyük ilgi gören ziyaret sonrası toplu hatıra  fotoğraf çekimi ile ziyaret sonlandırıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —