Tarih: 27.10.2021 11:06

TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİNDE İLK AR-GE BAŞVURUSU YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

İGEME yaptığı çalışmalarla sektörde öncü firma olarak konumlanmaya devam ediyor. Türkiye’de daha önce var olmayan birçok projeye imza atan İGEME gerçekleştirdiği Ar-Ge merkezi başvurusu ile Türk sağlık sektörüne her anlamda destek olacak.

Ar-Ge kültürünün Türkiye’de yerleşmesi bakımından özel bir yere sahip olan bu girişim ile Türk sağlık turizminde bir milat gerçekleşmiş olacak.  Çağın dönüşümlerini yakalamış bir sağlık sektörünün daha yenilikçi ve inovatif çalışmalar için ihtiyaç duyduğu Ar-Ge Merkezleri ile hedeflenen başarıya ulaşmak çok daha kolay hale gelecek.

Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip olan Ar-Ge merkezinin başvurusu ile başlayan çalışmaların ilerleyen dönemlerde de hız kesmeden devam etmesi planlanıyor.

İGEME CEO’su Murat IŞIK başvuru onayından sonra kurulacak olan Ar-Ge merkezleri ile ilgili olarak; ‘’Sağlık sektöründe inavasyon çalışmalarına hız kazandırmak adına Türkiye’nin ilk sağlık Ar-Ge merkezi başvurusunu gerçekleştirdik. Bu başvurunun devamında Ar-Ge merkezimizin gerekli izinleri alıp kurulmasının ardından Türk sağlık turizmi hakkettiği konuma bir adım daha yaklaşmış olacak. Amacımız bu başvurunun herkese örnek olması ve ilerleyen dönemlerde bu tarz yenilikçi girişimlerin tüm ülkeye yayılması.’’ İfadeleriyle görüşlerini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —