ŞİRKET HABERLERİ

ŞİRKET HABERLERİ Haberleri
ŞİRKET HABERLERİ 25.12.2024 04:59:00 1394
Haberi Sesli Oku

Türk Ytong, Türkiye’de kuruluşunun 61. yılını kutluyor

Türk Ytong, Türkiye’de kuruluşunun  61. yılını kutluyor

Türkiye’de 1963 yılından bu yana hizmet sunan Türk Ytong, yapı malzemeleri sektöründeki 61. yılını kutluyor.

Türkiye’de 1963 yılından bu yana hizmet sunan Türk Ytong, yapı malzemeleri sektöründeki 61. yılını kutluyor. 1963 yılında kurulan ve 1965’te üretime başlayan şirket, bugün 5 fabrikası, 576 çalışanı ve yıllık 2 milyon metreküp üretim kapasitesiyle Ytong ürünleri üreten ülkeler arasında dünya lideri konumunda bulunuyor. 

61. yıl kutlamaları için İstanbul’daki yönetim merkezinin yanı sıra, Ytong’un Antalya, Çatalca, Bilecik, Trakya ve Dilovası fabrikalarında da eş zamanlı törenler gerçekleştirildi. Şirket ortakları, yönetici ve çalışanlarının bir araya geldiği törenlerde, Türk Ytong çatısı altında uzun sürelerle görev yapan çalışanlara kıdem ödülleri dağıtıldı. Kıdem ödülleri alanlar arasında Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar’da 45.yıl plaketiyle yer aldı.  

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 61 yıldır aralıksız ürün ve hizmet sunduklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. yılında aynı zamanda gazbetona adını veren Ytong’un da 101. yılını kutluyoruz. Türk Ytong olarak 61. yılımızı kutlamanın onurunu, dünyanın en büyük Ytong üreticisi olmanın da gururunu yaşıyoruz. Şirketimizin kurucularını, bugün hayatta olan ya da aramızdan ayrılan Ytong’a emeği geçen herkesi tek tek minnetle anıyoruz” dedi. 



İstanbul’daki törende konuşan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 1963 yılında Türk Ytong olarak yola çıktıklarında, Türkiye inşaat sektöründe gazbeton ürününü kimsenin bilmediğini, o yıllardan bu yana, konut ve sanayi tesislerinde Ytong’un sağladığı avantajları anlatmaya odaklandıklarını aktardı. Hinginar, “Ytong, çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle, ülkemizde sağlıklı ve güvenli konutlar inşa edilmesine ilk günden beri öncülük etmiştir. Çağdaşlığın, kalitenin ve yenilikçiliğin adresi olmuştur. Sadece hizmet sunmadık aynı zamanda elimizi taşın altına koyduk, ürettik. Katma değer yarattık. Bugün yeni bir ortaklık yapımız var. Lojistik, enerji ve madencilik alanlarında Türkiye açısından çok önemli bir potansiyeli temsil eden Nakkaş Holding çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendilerine şirketimize, çalışanlarımıza gösterdikleri bu büyük güven için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu yeni yapımızın Nakkaş Holding’e, şirketimize ve ülke ekonomisine çok büyük faydaları olacaktır” diye konuştu.

Ytong ile çağdaş ve modern konutlar
Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Türk Ytong olarak 61 yılda dünyanın ve Türkiye’nin yaşadığı tüm değişikliklere şahitlik ettiklerini, ilk günden beri çağdaş bir ülke, çağdaş yaşam alanları yaratma hedefiyle hiç durmadan çalışmayı sürdürdüklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Köklü geçmişimiz, kurum kültürümüz ile işimizi her alanda en iyi şekilde yaparak nasıl başarılar elde ettiysek bundan sonra da aynı başarıları sergilemeye devam edeceğiz. Türkiye'nin en güçlü, güvenilir üreticilerinden ve markalarından biri olarak çalışmalarımızı başarıya odaklanmış bir şekilde azim ve kararlılık ile sürdürüyoruz. Ülkemizde çağdaş, konforlu, deprem güvenliğine sahip konutlar ve yapılar inşa edilmesini sağlamak için çalışıyoruz. Çağdaş, modern, çevreye duyarlı yapılarda sağlıklı ve mutlu bir biçimde yaşanması bizler için önemli.  Sektördeki liderliğimiz, üretim gücümüz ve potansiyelimizle gurur duyuyoruz. Bu gururu daha büyük başarılara hep birlikte imza atarak devam ettireceğiz.” 
 



ARAS AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜRÜ

Toplum Ruh Sağlığına Bahar Dokunuşu: Bahar Kermesi Büyük İlgi Gördü

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan'ın İstanbul'un Fethi mesajı

Sancaktepe Erbaalılar Derneği, Panel ve Türkü dinletisi düzenledi

Anahtar Parti Sancaktepe Gençlikten 19 Mayıs Vurgusu

TOKDEF'İN YENİ BAŞKANI FEVZİ CAN OLDU

Sadık Aslan'ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz'un 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz, kanseri yenen Ali Asaf Demir'i ziyaret etti

ARDAHAN EĞİTİM CAMİASI BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ

Sancaktepe Yenidoğan Anadolu Lisesi TÜBİTAK Fuarı düzenledi

Sancaktepe Tolga Çınar Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK Fuarı düzenledi

Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz, Harezmi ve eTwinning Projeleri Yıl Sonu Şenliği’nde Öğrencilerle Buluştu

Osmangazi İlkokulu sene sonu sergisi düzenledi

Sancaktepe'de Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu projeleri ile göz dolduruyor

Sancaktepe Safa Okulları'ndan örnek nezaket projesi