• BIST 100

    10871,08%0,16
  • DOLAR

    41,94% 0,02
  • EURO

    48,84% -0,03
  • GRAM ALTIN

    5417,94% 1,70
  • Ç. ALTIN

    8944,84% 0,00

ŞİRKET HABERLERİ

ŞİRKET HABERLERİ Haberleri

Türk Ytong, Türkiye’de kuruluşunun 61. yılını kutluyor

Türkiye’de 1963 yılından bu yana hizmet sunan Türk Ytong, yapı malzemeleri sektöründeki 61. yılını kutluyor.

1841 OKUNMA
TARİH: 25.12.2024 04:59
Son Güncelleme: 25.12.2024 05:04

Türk Ytong, Türkiye’de kuruluşunun 61. yılını kutluyor

Türkiye’de 1963 yılından bu yana hizmet sunan Türk Ytong, yapı malzemeleri sektöründeki 61. yılını kutluyor.

ŞİRKET HABERLERİ 25.12.2024 04:59:00 1841
Haberi Sesli Oku
Türk Ytong, Türkiye’de kuruluşunun  61. yılını kutluyor

Türkiye’de 1963 yılından bu yana hizmet sunan Türk Ytong, yapı malzemeleri sektöründeki 61. yılını kutluyor. 1963 yılında kurulan ve 1965’te üretime başlayan şirket, bugün 5 fabrikası, 576 çalışanı ve yıllık 2 milyon metreküp üretim kapasitesiyle Ytong ürünleri üreten ülkeler arasında dünya lideri konumunda bulunuyor. 

61. yıl kutlamaları için İstanbul’daki yönetim merkezinin yanı sıra, Ytong’un Antalya, Çatalca, Bilecik, Trakya ve Dilovası fabrikalarında da eş zamanlı törenler gerçekleştirildi. Şirket ortakları, yönetici ve çalışanlarının bir araya geldiği törenlerde, Türk Ytong çatısı altında uzun sürelerle görev yapan çalışanlara kıdem ödülleri dağıtıldı. Kıdem ödülleri alanlar arasında Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar’da 45.yıl plaketiyle yer aldı.  

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 61 yıldır aralıksız ürün ve hizmet sunduklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. yılında aynı zamanda gazbetona adını veren Ytong’un da 101. yılını kutluyoruz. Türk Ytong olarak 61. yılımızı kutlamanın onurunu, dünyanın en büyük Ytong üreticisi olmanın da gururunu yaşıyoruz. Şirketimizin kurucularını, bugün hayatta olan ya da aramızdan ayrılan Ytong’a emeği geçen herkesi tek tek minnetle anıyoruz” dedi. 



İstanbul’daki törende konuşan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 1963 yılında Türk Ytong olarak yola çıktıklarında, Türkiye inşaat sektöründe gazbeton ürününü kimsenin bilmediğini, o yıllardan bu yana, konut ve sanayi tesislerinde Ytong’un sağladığı avantajları anlatmaya odaklandıklarını aktardı. Hinginar, “Ytong, çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle, ülkemizde sağlıklı ve güvenli konutlar inşa edilmesine ilk günden beri öncülük etmiştir. Çağdaşlığın, kalitenin ve yenilikçiliğin adresi olmuştur. Sadece hizmet sunmadık aynı zamanda elimizi taşın altına koyduk, ürettik. Katma değer yarattık. Bugün yeni bir ortaklık yapımız var. Lojistik, enerji ve madencilik alanlarında Türkiye açısından çok önemli bir potansiyeli temsil eden Nakkaş Holding çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendilerine şirketimize, çalışanlarımıza gösterdikleri bu büyük güven için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu yeni yapımızın Nakkaş Holding’e, şirketimize ve ülke ekonomisine çok büyük faydaları olacaktır” diye konuştu.

Ytong ile çağdaş ve modern konutlar
Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Türk Ytong olarak 61 yılda dünyanın ve Türkiye’nin yaşadığı tüm değişikliklere şahitlik ettiklerini, ilk günden beri çağdaş bir ülke, çağdaş yaşam alanları yaratma hedefiyle hiç durmadan çalışmayı sürdürdüklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Köklü geçmişimiz, kurum kültürümüz ile işimizi her alanda en iyi şekilde yaparak nasıl başarılar elde ettiysek bundan sonra da aynı başarıları sergilemeye devam edeceğiz. Türkiye'nin en güçlü, güvenilir üreticilerinden ve markalarından biri olarak çalışmalarımızı başarıya odaklanmış bir şekilde azim ve kararlılık ile sürdürüyoruz. Ülkemizde çağdaş, konforlu, deprem güvenliğine sahip konutlar ve yapılar inşa edilmesini sağlamak için çalışıyoruz. Çağdaş, modern, çevreye duyarlı yapılarda sağlıklı ve mutlu bir biçimde yaşanması bizler için önemli.  Sektördeki liderliğimiz, üretim gücümüz ve potansiyelimizle gurur duyuyoruz. Bu gururu daha büyük başarılara hep birlikte imza atarak devam ettireceğiz.” 
 

Deprem Erken Uyarı Sinyali İlk Kez Konutlara Ulaştırılacak

Multitek’ten Apartman ve Site Yöneticilerine Dijital Dönüşüm Çağrısı

Bakery Plus 2025 Fuarı Ekim’de Ankara’da kapılarını açıyor

VakıfBank'tan 500 Milyon Dolarlık murabaha finansmanı

Paşa Tavuk But Döner Ataşehir’de Hizmete Açıldı

YENİ RAYİÇ BEDELLER PİYASAYI FRENLER Mİ?

KOTON EV KADINLARI PROJESİ İLE KADINLARA DESTEK OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

ADEL/FABER-CASTELL, FUARLARIYLA 2025 YILINDA “YENİ BİR DENEYİM” SUNUYOR!

Kâmil Koç 2024 yılı seyahat verilerini açıkladı: 2024’ün en yoğun rotası Bursa–İstanbul oldu

OPPO ColorOS 15, yapay zeka destekli özelliklerle kullanıcılara üstün deneyim sunuyor

Sağlığınızı tehdit eden betonarme su deponuzdan bir haftada kurtulabilirsiniz!

Türk Ytong, Türkiye’de kuruluşunun 61. yılını kutluyor

Dünyanın ilk akıllı posta kutusu: iBOXMultitek’ten Global Pazarlara Türk İnovasyonu

ESTETİĞİN VE ZARAFETİN BULUŞMA NOKTASI AURA DESIGN

Epson, taşınabilir mini akıllı lazer projektörlerini duyurdu

Misyon Bank ve Neo Portföy, saklama hizmetleri için anlaştı

HABERLER

“İlelebet Cumhuriyet” Sergisi Tuzla’da Açıldı

Sancaktepe İnönü Mahallesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

'Cumhuriyet, Özgürlük ve Eşitlik İdeallerinin Simgesidir'

Aşkale Dernekler Federasyonu’nda Yeni Başkan Necati Kotan Oldu

SANİAD BAŞKANI ERGÜN GÖKÇE'NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kaymakam Naif Yavuz'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Balıkesir Sındırgı'da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

CEMAL AYTEKİN'İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

YUNUS EMRE SAĞLAM'IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ekrem Yahya Ateş'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

ADD Sancaktepe Şube Başkanı Taner Beğenmiş'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı, start verdi

Fantastik İstanbul Film Festivali Sinema ve Cesaretle Buluştu

AKOM’DAN PAZARTESİ UYARISI: FIRTINA VE KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI BAŞLIYOR

  • Çarşamba 16.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Perşembe 19.6 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Cuma 18.8 ° / 15.5 ° false
“İlelebet Cumhuriyet” Sergisi Tuzla’da Açıldı
Sancaktepe İnönü Mahallesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
'Cumhuriyet, Özgürlük ve Eşitlik İdeallerinin Simgesidir'
Aşkale Dernekler Federasyonu’nda Yeni Başkan Necati Kotan Oldu
SANİAD BAŞKANI ERGÜN GÖKÇE'NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Kaymakam Naif Yavuz'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Balıkesir Sındırgı'da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi