İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri
İSTANBUL 8.08.2023 03:58:00 460 0
Haberi Sesli Oku

TUNCELİ’DE İMAMOĞLU COŞKUSU

TUNCELİ’DE İMAMOĞLU COŞKUSU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tunceli ilçelerindeki Alevi inanç merkezlerine yaptığı ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde kent merkezine ulaştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tunceli ilçelerindeki Alevi inanç merkezlerine yaptığı ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde kent merkezine ulaştı. Esnafla ve vatandaşlarla buluşan İmamoğlu, Tunceli’de yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Esnaf ziyaretini planlanandan daha uzun bir sürede tamamlayan İmamoğlu, vatandaşlara Tunceli Meydanı’nda kısa bir konuşma yaptı. 2023 seçimlerinde olduğu gibi, 2024 seçimlerinin de neferi olacağını vurgulayan İmamoğlu, “Kaybettiğimiz her seçim, ülkemizin bir başka 5 yılını bizden alıp götürüyor. Biz, artık kaybedemeyiz. İstanbul'u da kaybetmeyeceğiz. Göreceksiniz. Ama memleketin bundan sonraki seçimlerini de kaybetmeyeceğiz. Bakın, kararlı bir söz söylüyorum: Artık kaybetmek yok. İstanbul'u da kaybetmek yok. Diğer büyük şehirleri de kaybetmek yok. Türkiye'nin seçimlerini de kaybetmek yok. O bakımdan önümüze daha güçlü bakan, ama hatalarından ders çıkartan, halkıyla dertleşen, hesap veren ve her zaman halkın denetimine tabi olan siyasiler ve kurumlar olmaya, hepinizin huzurunda, şu güzel vatanın en cesur insanlarının bulunduğu güzel Tunceli'de, sizlerin huzurunda söz veriyorum” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gün içinde Tunceli ilçelerindeki Alevi inanç merkezlerine yaptığı ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde kent merkezine ulaştı. İmamoğlu’na Tunceli ziyaretinde eşi Dr. Dilek İmamoğlu ve CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol eşlik etti. Kültür Sokak üzerindeki esnafa ziyaretler gerçekleştiren İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnafla ekonomik kriz ve güncel siyaset üzerine sohbetler yapan İmamoğlu, onlardan ve vatandaşlardan gelen fotoğraf çektirme taleplerini yerine getirdi. İmamoğlu, yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman izdihama dönüşen ziyaretini, Tunceli Meydanı’nda kısa bir konuşma yaparak tamamladı.

 



Kaymakam Ahmet Karakaya Anneler Günü'nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Sancaktepe, gazeteci Tevfik Erk'in kızı İlayda Ecem Erk'in düğününde buluştu

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA hastalarını ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü