Tarih: 30.06.2024 21:07

Trabzon Kültür Yolu Festivali'nde Haluk Levent'ten duygulandıran konser

Facebook Twitter Linked-in

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin sekizinci gününde sevilen sanatçı Haluk Levent Trabzonlularla buluştu. Levent, şarkısını söylemeden once, “Trabzonsporlu taraftarlara selam olsun” dedi. 

Rahmetli annesinin en sevdiği türküleri de seslendiren Haluk Levent, bitmek bilmeyen enerjisiyle Trabzonlu müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Konser süresinin bitmesine rağmen sahneden inmeyen, arka sıralardaki dinleyicilere ulaşmak için konser alanını dolaşan Haluk Levent,  “Deniz Üstü Köpürür” şarkısında da zeybek oynadı. SMA hastası çocuklar için yardım çağrısında bulunan Haluk Levent, Filistin'deki çocukları da unutumadı. 

Filistinli çocuklar için Arapça’ya uyarladığı “Kalbimin içindesin ey Filistin” şarkısını seslendiren Haluk Levent, “Çocuklar, bebekler katledildi. Buna sessiz kalmak insanlık onuruna yakışan bir şey değildir. Biz bu katliamı ve faşizmi protesto edeceğiz” diyerek Filistin direnişine destek verdi. 

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —