SANCAKTEPE HABER 11.03.2024 13:03:00 459 0
Haberi Sesli Oku

TİP İlçe Başkanı Abay, Sancaktepe'de en az 4 meclis üyesi çıkarmayı hedefliyoruz

TİP İlçe Başkanı Abay,  Sancaktepe

Türkiye İşçi Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı ilçe merkezinde düzenlediği kahvaltılı toplantıda yerel basınla buluştu.

Türkiye İşçi Partisi Sancaktepe ilçe başkanlığında ilk defa düzenlediği kahvaltılı toplantıda meclis üyesi adaylarını basına tanıttı..

Programa İşçi Partisi Sancaktepe ilçe Başkanı Çiğdem Abay, yöneticiler ile belediye meclis üyesi adayları Mustafa Karakurt, Serdal Demirci, Şilan Çelik ve Ali İzzet Eti katıldı.

Programda konuşan ve Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TİP Sancaktepe İlçe Başkanı Çiğdem Abay, “ Her hangi bir partinin değil tüm halkın, sadece işçilerin değil tüm emekçilere hitap eden bir partiyiz” diyerek, hedeflerinin en az üç, dört meclis üyesi çıkarmak olduğunu söyledi.

TİP Sancaktepe İlçe Başkanı Çiğdem Abay; " Halkın hakettiğini, yurttaşa vermek için belediye meclislerine girmek çok önemli. Yurttaşı temel alan hiç bir sorun belediye meclislerinde artık konuşulmuyor. Sadece işçileri değil, tüm vatandaşları ve tüm emekçileri düşünecekmeclis üyeleri çıkartmak istiyoruz. Sancaktepe'de en az 3 veya 4 meclis üyesi çıkartmak istiyoruz. Sancaktepe'de  Belediye Meclis Üyesi adayı olan bir birinden değerli arkadaşlarımız var. Sancaktepe'de alışılmış belediye meclis üyesi zihniyetini ortadan kaldırmak istiyoruz. Belediye'de yapılan ihaleleri, projeleri Sancaktepelilere tek tek anlatacağız. Meclis üyelerimizle birlikte bu çalışmaların takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.  

İlçe Başkanı Abay; " Sancaktepe ilçesinde Belediye Meclis üyelerimiz ellerini kaldırıp indirmek için değil, vatandaşlarımızı bilgilendirmek için çalışmalar yürütecekler. Biz yurttaşları düşünen, emekliyi, gençleri, kadınları tüm vatandaşlarımızın menfaatlerini düşünen olarak mecliste olacağız. " şeklinde konuştu.

Alışılmış, rant haline getirilmiş belediyeciliğe karşıyız. Meclise girdiğimiz takdirde Her kesimden temsil edilen meclis üyelerimizle belediyede ve belediyecilikte farklı olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

TİP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Serdal Demirci; " İstanbul ilimizin 29 ilçesinde belediye başkan adayı çıkarttık ve tüm ilçelerinde belediye meclis adaylarımızı çıkarttık. Belediye meclislerinde olmayı hedefliyoruz." dedi.

TİP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Karakurt " Acil çözüm konularının çözümleri için hem çalışacağız, hem de her konunun takipçisi olacağız " şeklinde konuştu..

TİP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Şilan Çelik " Belediye meclislerini, kapalı kapılar ardında emlak rantının dağıtıldığı toplantılar yapılan bir yer olmaktan çıkartacak bir belediyecilik anlayışına sahibiz.
Buradan tüm Sancaktepeli vatandaşlarımıza sesleniyorum. Lütfen oylarınıza sahip çıkın. Sancaktepeli urttaşlarımızın oylarını bekliyoruz." ifadelerinde bulundu.

Daha sonra program hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından son buldu.

Tevfik Erk / İstanbul



Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü