Tarih: 29.06.2024 22:34

TEVİTÖL, 2024-2025 hazırlık sınıfı kabulleri için ön değerlendirme günleri düzenliyor

Facebook Twitter Linked-in

Yetenekli ve akademik potansiyelli öğrencilere burslar veren ve ilgi alanlarına göre farklılaştırılmış eğitim anlayışında olan TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), bu yıl 72 öğrenci kabul edecek. 2024-2025 yılı hazırlık sınıfı kabulleri için yapılacak ön değerlendirme günlerinin programı TEVİTÖL öğretmenleri ve uzman Türk Eğitim Vakfı (TEV) kadrosu tarafından hazırlandı.  

Her aday öğrenci için dokuz saatlik tempolu bir program içeren TEVİTÖL ön değerlendirme günleri, 2 Temmuz tarihine kadar Gebze Muallimköy’de bulunan TEVİTÖL kampüsünde gerçekleştirilecek. 

İstanbul dışında yaşayan ve kampüse erişim güçlüğü yaşayan öğrenciler için 1-2 Temmuz tarihlerinde İzmir, Adana, Ankara ve Diyarbakır'da ön değerlendirme günleri organize edilecek.

Ön değerlendirme günlerinde; matematik, fen, dil, sanat, yaratıcılık ve kendini ifade etme becerisinin yanı sıra yatılı okul yaşamının gerektirdiği kişilik özellikleri ile öz bakım becerilerinin yeterliliği, ulusal ve evrensel değerler gibi birçok alanda yapılacak etkinliklerle öğrenciler değerlendirilecek. Ön başvurular web sitesinden alınırken, kriterlere uygun olan adaylar ön değerlendirme günlerine çağrılacak. 

TEVİTÖL’e kayıt sürecinde ilk 10’a giren BİLSEM öğrencileri, maddi durumlarına bakılmaksızın Türk Eğitim Vakfı tarafından tam burslu olarak kabul edilecek. İlk 10’a giremeyen öğrencilere ise ailelerin mali durumlarına göre Türk Eğitim Vakfı tarafından burs imkânı sunulacak.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —