Tarih: 25.06.2024 18:46

TELE1’DE GEZDİK GÖRDÜK İLGİYLE İZLENİYOR.

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin referans kanalı olan Tele 1 TV ‘de Cumartesi günleri yayınlanan, yapımcılığı ve yönetmenliği  gazeteci Mesut Solak’ın sunuculuğu da İlksen Efe’nin yaptığı Gezdik Gördük programına ilgi giderek artarak devam ediyor.

Her bölümde ülkemizin cennet köşelerini, tarihini ve yemek kültürünü akıcı bir dil ve zengin görüntülerle  izleyicisine  sunun programın yapımcısı Mesut Solak gazetemize şu değerlendirmeyi yaptı.

‘’Gezdik Gördük farklı İşler Medya’nın bir projesi olarak 3 yıldır yayınlanan bir  program. Geçtiğimiz aydan itibaren TELE 1 izleyicileri ile buluşmaya başladık, burada olmak bizim içeriğimize çok ayrı bir değer katıyor. Çünkü bizler popüler yerleri tanıtan bir gezi programı olmanın ötesinde, içinde kültüre, unutulmaya yüz tutmuş mesleklere ve değerlere yer veren bir içeriğe çekiyoruz. TELE 1 izleyici tamda bizlerin arzuladığı bir kitleç. Zaten giderek artan   ilgi bizlere ayrı bir heyecan ve gurur veriyor.’ dedi
Program sunucu İlksen Efe’de Uzun zamandır çektiğimiz Gezdik Gördük’ün TELE 1 ekranlarında olması benim için büyük bir mutluluk. Tele 1’in farklı ve sadık bir izleyici kitlesi var ve bizde geçmişte çektiğimiz bölümler ile onlara keyifle izledikleri bölümler izletmenin gururunu yaşıyoruz.’’ dedi

Gezdik Gördük yakında başlayacak yeni bölüm çekimlerine yurt dışını da eklemeye hazırlanıyor. Öncelikle yavru vatan Kıbrıs’ta başlayacak  çekimlerin bir süre sonra Balkanlar,Azerbaycan ve Gürcüstan ile devam etmesi planlanıyor. Ayrıca mevcut içeriğe eklenecek birkaç farklılık ile Gezdik Gördük’ün Türkiye’nin en çok izlenen ve bilinen programlarından biri olmaya aday. Bizde başka Mesut solak ve İlksen Efe olmak üzere tüm Farklı İşler Medya ekibine başarılar  TELE 1 takipçilerine de keyifli izlemeler dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —