Tarih: 12.06.2024 04:47

Sevda Yılmaz’ın Kurban Bayramı mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Merkezi Sancaktepe ilçesinde bulunan Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği’nin Başkanı ve Niksar Yolkonak Belediye Meclis üyesi Sevda Yılmaz, Kurban Bayramı münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği Başkanı ve Niksar Yolkonak Belediye Meclis üyesi Sevda Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
" "Kurban Bayramı, Müslümanlar için manevi değerlerin ve ibadetlerin en yoğun şekilde yaşandığı kutsal bir zaman dilimidir. Bu mübarek bayram, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, toplumsal huzur ve kardeşliğin en güzel örneklerinin sergilendiği anlamlı günlerdir. 
Kurban Bayramı'nın manevi ikliminde, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü dolu günler yaşamanızı temenni ediyorum. Bu kutsal bayramın, toplumumuzda birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını dilerim. Her anında huzur ve mutluluk bulacağınız, dualarınızın kabul olduğu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutlarım."
 SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —