GENEL 4.12.2021 12:45:00 1176 0
Haberi Sesli Oku

Setur, Uzakrota Travel Summit’21’de turizmin geleceğini konuştu; “Herkes istediği her yere gidebilmeli”

Setur, Uzakrota Travel Summit’21’de turizmin geleceğini konuştu; “Herkes istediği her yere gidebilmeli”

Ülkemizin sayılı turizm etkinlikleri arasında yer alan ve dünyanın dört bir yanındaki seyahat endüstrisi profesyonellerini bir araya getiren Uzakrota Travel Summit, bu yıl 2-3 Aralık tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi.

Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden Setur, Uzakrota Travel Summit’21’de “Turizm’de yarın; yakın ve uzak gelecek!” oturumuna ev sahipliği yaparken, sektörün geleceğinin değerlendirildiği “The Next 5 Years Of Travel (Turizmde önümüzdeki 5 yılı)” oturumuna katıldı. 
Ülkemizin sayılı turizm etkinlikleri arasında yer alan ve dünyanın dört bir yanındaki seyahat endüstrisi profesyonellerini bir araya getiren Uzakrota Travel Summit, bu yıl 2-3 Aralık tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. Önemli paydaşların yer aldığı ve sektörün geleceğine ışık tutan oturumların olduğu etkinlikte, Setur Turizm Operasyon Direktörü Oktay Temeller görüşlerini paylaştı.
Etkinlik kapsamında Setur sponsorluğunda 2 Aralık Perşembe saat 12.00 – 12.45 arasında gerçekleşen “Turizm’de yarın; yakın ve uzak gelecek!” ile 3 Aralık Cuma günü saat 08.30 – 09.30 arasında yapılan “The Next 5 Years Of Travel (Turizmde önümüzdeki 5 yılı)” oturumlarında konuşan Temeller, turizmin geleceği ve pandemi sonrasında değişen sektör dinamiklerine değindi. Turizmin yarınını görebilmek için geçmişine bakmak gerektiğini söyleyen Temeller, turizm sektörünün ne kadar kırılgan gözükürse gözüksün geçmiş yıllarda pek çok olumsuz gelişmenin ardından toparlanabildiğini, pandeminin de etkilerini mutlaka atlatacağını söyledi. 
Setur olarak kapanma dönemini hem çalışanları hem misafirleri hem de iş ortakları için en verimli şekilde, yatırımlara ağırlık verip geleceğe hazırlanarak geçirdiklerinin altını çizen Temeller, sektörün tüm paydaşlarının omuz omuza vererek seyahat edilebilmesinin sağlanmasının önemine dikkat çekti. “Herkes istediği her yere gidebilmeli” diyen Temeller, gelecekte seyahat tercihlerinin daha az bilinene, daha az tercih edilene doğru yöneleceğini söylerken değişen dinamikleri yakından takip etmenin çok önemli olduğunu da dile getirdi.
Sektör paydaşlarının yeni kuşağın ihtiyaç ve tercihlerini de yakından takip etmesi gerektiğini anlatan Temeller, “Geleceği değiştirecek olan bu kuşak” diyerek, onlara destek vermenin önemini de paylaştı. Dijitalleşmenin hem geleceğin hem de sektörün önemli bir basamağı olduğun hatırlatan Temeller, bu alanda yatırım yapmakta geç kalan sektör paydaşlarının ne yazık ki oyun dışında kalacağının aşikar olduğunu da söyledi.
Seyahatin hem insan için hem de ekonomi açısından pandeminin olumsuz etkilerine en güzel ilaçlardan bir tanesi olduğunu belirten Temeller, yarınlar belirsiz olsa da her şeye hazır olarak günü yaşamanın da önemine dikkat çekti.



Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar'dan 'jakuzi' iddialarına tepki! "Vicdansız ve insafsızca..."

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, Polis Teşkilatı'nın 179 . yıl dönümünü kutladı

Sevda Yılmaz’ın Ramazan Bayramı mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet KARAKAYA’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe ilçesinin genç muhtarı Cansu Akdağ yola devam ediyor

Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü