Tarih: 04.02.2024 16:42

Sarıgazi Spor Kulübü yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Sarıgazi Spor Kulübü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenledi. Doğanlar Düğün salonunda düzenlenen geceye siyaset ve iş dünyasından bir çok isim katıldı. Sahne alan sanatçıların söyledikleri türkülerle davetliler bol bol halay çekti.

Spor Kulübüne bir araç alamak için düzenlenen gecede, bir çok isim katkı sunmaya çalıştı.

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günlerde düzenlenen geceye katılanlar kendi imkanları ölçülerinde katkı sundular. Katkı sunanlar arasında en çok alkışı Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gazi Karakurt ve Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Gürkan Keser aldı.

Turhan Çakır'ın sunuculuğunu yaptığı gecede; Halit Bilgiç, Ali Karabey, Orçin Kaya, Cihan Devran sahne aldı. Geleneksel hale gelen geceye; sporseverlerden, iş, STK ve siyaset dünyasından birçok tanıdık sima katıldı.

Geceye; Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Baylan, CHP Sancaktepe belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP İlçe Başkanı Arzu Karalioğlu, İyi Parti Belediye başkan aday adayı Cemal Doğan, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Burhan Caner,  İyi Parti ilçe başkanı, Memleket Partisi İlçe Başkanı Adem Kaya, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ekrem Yahya Ateş, Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz, Yenilikçiler Svil Toplum Kuruluşu Başkanı Gürkan Keser, Sarıgazi Mahalle Muhtarı Mustafa Arslantaş, İnönü Mahalle Muhtarı Nilüfer Kantekin, Sarıgazi Cemevi Yönetim Kurulu üyeleri, Güvenç Abdal Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Yunus Emre Cemevi Başkanı Erol Koç, Yenidoğan Cemevi Başkanı Muharrem Er, Emek Cemevi Başkanı Özgür Gülşen, Tokat İli Dernekler Federasyonu Başkanı İlhami Özel, Sancaktepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Mustafa Doğru, muhtar adayları, belediye meclis üyesi adayları, ivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları ve spor severler katıldı.

SERDAR TURHAN, GECEYE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan gece, Kulüp başkanı Serdar Turhan’ın açılış konuşması ile başladı. Kulüp Başkanı Serdar Turhan, tüm misafirlere ‘ Hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında “1987 yılında kurulan Sarıgazispor’un daha güçlü adımlarla yarınlara hazırlandığını söylerken, kendilerine destek verenlere ve gecede emeği geçenlere de teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye çıkan Başkan yardımcısı Daimi Derin kulüp hakkında davetlilere bilgi verirken yapılması gereken projeleri kısaca anlattı. Daha sonra Sarıgazi Spor Kulübü  yönetiminde bulunan isimler tek tek okunda ve sahneye davet edildi. Yöneticilerin tanıtılmasının ardından geceye katkıları olanlara ve iş insanlarına plaket takdimi yapıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü , CHP Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ve İyi Parti başkan adayı Cemal Doğan birer selamlama konuşması yaptı.

Gecede sahne alan sürpriz sanatçılar Ali Karabey, Orçin Kaya, Cihan Devran türküleri izleyenlerden tam not aldı. Gecenin finalinde ise sanat camiasının sevilen sesi Halit Bilgiç sahne aldı. Bilgiç kendine has sesi ve yorumu ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Davetliler bol bol halay çekip eğlencenin ve gecenin tadını çıkardı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —