Tarih: 18.09.2021 22:39

SANİAD BAŞKANI OSMAN AKTAN, KONGREMİZİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Facebook Twitter Linked-in

Kısa adı SANİAD olan Sancaktepe Sanayici ve İşadamları Derneğinin üyeleri Bervaze Sosyal tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programı beklenin üstünde katılımla gerçekleşti.
 

25 Eylül’de düzenlenecek olan kongre öncesi Mevcut Başkan Osman Aktan’ın daveti üzerine kahvaltı programında bir araya gelen üyeler SANİAD’ın gelecekteki çalışmaları hakkında  karşılıklı sohbet ortamında görüştüler.
 

Kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Osman Aktan: “  Önümüzde bir kongremiz var. Birlik ve beraberlik içinde geçmesini dilediğimiz seçimli genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Dernek tüzüğünde yazan kurallar çerçevesinde gerçekleştireceğimiz seçimin derneğimize ve ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Dernek başkanlığımın başladığı dönemde pandemiyle karşılaştık. Salgının en ağır zamanında bile yönetim olarak iletişimi hiç koparmadan bu günlere geldik.  Ekip olarak, daha aktif, daha duyarlı, ilçemize artı değer sunan kurumsallaşma içinde bir dernek olmayı hedefliyoruz.  Biz kongreye hazırız. Sancaktepe’ye İlimize ve ülkemize hayırlı olsun. “ dedi.
 

Gerçekleşen kahvaltı programının ardından iş insanları bir arada sohbet etti. Program, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
Tevfik Erk / İstanbul 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —