Tarih: 22.07.2024 01:00

Sancaktepe'den son haberler! Sancaktepe'de bugün neler yaşandı? (21 Temmuz 2024)

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul'un hızla büyüyen ve gelişen Sancaktepe ilçesinde yaşanan tüm gelişmeler Sancaktepeses sayfalarında. Bu dinamik ilçede neler olup bittiğini öğrenmek isteyenler için Sancaktepe’nin son haberlerini derledik. İşte Sancaktepe'de yaşanan güncel gelişmeler ve öne çıkan başlıklar: 

SANCAKTEPE'DE NELER YAŞANDI? (21 TEMMUZ 2024)

- Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Sancaktepe Şube Emek Cemevi’nde Aşure ve Şükür Kurbanı düzenlendi. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, belediye meclis üyeleri ve canlar etkinliğe katıldı.

- Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu rahatsızlanarak Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 5 dakika kalbi duran Ağaoğlu'nun yoğun bakımda entübe halde olduğu belirtildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

- CHP Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Erdost Zekioğlu'nun babası Zeki Zekioğlu hayatını kaybetti. 

- Yozgat Boğazlıyan Yamaçlı Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı. Dernek açılışına MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Hilal Mahallesi Muhtarı Nesim Bolgi ve meclis üyeleri katıldı.

- Sancaktepe Müftülüğü ve Yunus Emre Cami Vakfı'nın ortaklaşa organize ettiği “Örnek Bir İnsan Aliya İzzet Begoviç” paneli düzenlendi. Programa Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Bosnalı misafirler ve ilçe protokolü katıldı.

- CHP Sancaktepe 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresi'nin 4 Ağustos 2024'te düzenleneceği duyuruldu.

Sancaktepe’deki bu ve benzeri gelişmeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve en güncel haberleri sayfalarımızdan takip edebilirsiniz. İlçenin hızla değişen dinamiklerini yakından izlemek ve hiçbir haberi kaçırmamak için bizi takip etmeye devam edin.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —