Tarih: 09.03.2022 13:54

Sancaktepe’de Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinden protokol ikramı

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe ilçesinde Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Sancaktepe Okulları ve öğrencilerin profesyonel çalışmaları dikkat çekti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eşi Nebahat Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve eşi Canan Yazıcı, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve eşi Özlem Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş'a ve davetlilere sunulan ikramlık ürünlerle Sancaktepe'de eğitimin başarısını gözler önüne serdiler.  
Sancaktepe Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile  Eyüp Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Yiyecek içecek Hizmetleri Alanı öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde başarı ile yer aldılar. Konser öncesi kokteyl salonunda bir birinden lezzetli ikramlık ürünler ve sunumları ile davetlilerin beğenisini kazandılar.
Kıyafetlerinden, Mutfaklarında hazırlanan ürünlerin lezzetlerine ve servisine kadar özen gösteren okulun öğrencileri profesyonellere taş çıkarttılar. Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sevgi Yılmaz Güneş'in ve Eyüp Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Aykut Yılmaz'ın ekibin başında titiz bir şekilde bulunmaları dikkatlerden kaçmadı. 
Sancaktepe ilçesinin iki güzide okulu bu çalışması ile ilçe de düzenlenen birçok etkinlikler de yer alabileceklerini gösterdiler. Okulların bu çalışmaları neticesinde okulları, eğitimi ve öğretimi desteklemek isteyen birçok dernek ve kuruluşun organizasyonlarında tercih nedeni olabilecekler.

Tevfik Erk / İstanbul


 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —