Tarih: 14.08.2023 12:39

SANCAKTEPE'DE TOKAT ÇAYLI KÖYLERİ 2.AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Muharrem Ayı dolayısıyla Çaylı Köyü Derneği, Tepeçaylı Köyü Derneği, Dereçaylı Köyü Derneği bir araya gelerek Tokat Çaylı Köyleri 2. Aşure Günü etkinliği düzenlediler.

Sancaktepe Sarıgazi Demokrasi Caddesinde düzenlenen Tokat Çaylı Köyleri 2. Aşure Günü etkinliğinde Sancaktepeli vatandaşlara aşure lokması ikramında bulundular.

Sarıgazi Cemevi'nde pişirilen aşureler Cemevi Dedesi tarafından duası okunduktan sonra Demokrasi Caddesinde kurulan stantda aşure ikramı yapıldı.

Çaylı Köyü Dernek Başkanı Ahmet Baylan, Tepeçaylı Köyü Dernek Başkanı Ali Ekber Sağdıç, Dereçaylı Köyü Dernek Başkanı Muharrem Güngör ve dernek yöneticileri aşure ikramını kendileri gerçekleştirdi.

Etkinlik hakkında konuşan Çaylı Köyü Dernek Başkanı Ahmet Baylan; Tokat Çaylı Köyleri Dernekleri olarak Aşure Günü Etkinliğimizin ikincisini düzenledik. Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Aşure Günü etkinliğimize destek veren, katkı sunan tüm canlara teşekkür eder, günleriniz Muharrem Ayı gibi ikramlı, Aşure Günü gibi Mübarek ve bereketli olsun. Lokmalarımızı Allah kabul etsin." ifadelerinde bulundu.

Tevfik Erk / İstanbul

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —