Tarih: 03.03.2023 13:34

Sancaktepe'de Servis Şoförü rezaleti

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe'de Servis Şoförü rezaleti

Sancaktepe ilçesi İnönü Mahallesi Aşıkveysel Caddesi üzerinde yaşanan çirkin olayı Muhtar Nilüfer Kantekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yaşanan olayı sosyal medyada duyuran Muhtar Kantekin yaptığı paylaşımda olayı görenlerin sessiz kalmasına tepki gösterdi.

Yaptığı paylaşımda olayı görenlerin sessiz kalmamasını isteyen İnönü Mahalle Muhtarı Nilüfer Kantekin, konu hakkında bilgisi olanların emniyete bilgi vermelerini veya kendisine bilgi verilmesini istedi.

Mağdur olduğunu iddia eden kadının emniyette şikayetçi olduğu öğrenildi.

Saldırganın biran önce yakalanmasını isteyen Muhtar Nilüfer Kantekin'in paylaşımı şöyle; " Bu sabah bir komşumuz Aşıkveysel caddesi üzerinde yeni açılan şok market önünde cinsel organını gösteren bir servis şoförü tarafından şoförün yaptığı çirkinliği telefon ile çektiği için gaspa uğramış, telefonunu da elinden alan tacizci kadın arkadaşımızı yerde sürüklemiş, öncelikle kadın arkadaşımıza büyük geçmiş olsun diyorum. yoldan geçen görenler ve sessiz kalanlar olmuş onlara da yazıklar olsun diyorum‼️. Kameraya çeken plakayı gören alan var ise lütfen emniyete ya da bana bildirsin
Okul servisi olduğunu söyleyen kadın arkadaşımızın telefonunu da belki bir yerlere fırlatmış olabilir lütfen bu gibi durumlarda müdahale edemezsenizde kameraya çekin emniyeti arayın sessiz kalmayalım ‼️"


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —