Tarih: 17.07.2021 09:13

SANCAKTEPE’DE MEMLEKET PARTİSİ İLÇE KONGRESİNİ TAMAMLADI

Facebook Twitter Linked-in

CHP'den ayrılan Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi ilçeler de kongrelerini tamamlıyor. İlçe Kongrelerini tamamlayan ilçelerden biri de Sancaktepe oldu. 

Sancaktepe' de  ilçe başkanlığını kuran Memleket Partisi hızla üye sayısını arttırıyor. Sancaktepe ilçesinde siyasi ilçe başkanlıkları arasında yerini alan Memleket Partisi’nin kurucu başkanlığını üstlenen Aziz İpekçi oluşturduğu yönetim ile kongresini tamamladı.  

1. Olağan Kongresine Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, Kurucular Kurulu Üyesi Alirıza Uslu, Davetlielr ve partililer katıldı. Yapılan konuşmaların ardından Kurucu Başkan olarak tek liste ile girdiği seçimde Aziz İpekçi ilçe Başkanı olarak görevine devam ederken ilçe yönetim kuruluda belli oldu.
Tebrikleri kabul eden İlçe Başkanı Aziz İpekçi, katılım sağlayan davetli ve partililere tek tek teşekkür etti. 
Kongrenin bitiminde konuşan Memleket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Azizi İpekçi ; " Tüm yurtseverleri, çıktığımız bu yolda beraber yürümeye davet ediyoruz. Adalet, demokrasi için birlik ve beraberlik için  iktidar olmak için Memleket Partisi olarak Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ile omuz omuza yürümek için, Atatürk İlkeleri doğrultusunda Cumhuriyetimizi daha ileri götürmek için yola çıktık. Sancaktepe ilçesinde bulunan tüm vatandaşlarımızı Memleket Partisine davet ediyoruz." Dedi.
Tevfik Erk / İstanbul

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —