Tarih: 31.12.2023 10:21

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe İlçesinin Anaokulları etkinliklerini velilerin katılımlarıyla gerçekleştiriyor.  Milli Eğitim Bakanlığının okul öncesi öğrencileri için hazırlanan karışık tost kitabı okundu. Velilerinde de katıldığı etkinlikte öğrenciler yeni kelimeler öğrendi.  

Sancaktepe Sultan 2. Abdulhamid Anaokulu'nda düzenlenen etkinliğin Proje Koordinatörlüğünü Öğretmen Ayşenur Yıldırım yaptı.

Sancaktepe Sultan 2. Abdulhamid Anaokulu Müdür Yardımcısı Hediye Nilay Öztürk yapılan etkinlik hakkında " Milli eğitim bakanının başlatmış olduğu Dilimizin Zenginlikleri kapsamında milli eğitim bakanlığının okul öncesi kademesi için vermiş olduğu karışık tost kitabı aile katılımı ile okundu bilinmeyen kelimeler öğrenildi. Sonrasında Gazze'de ki çocuklara yardım edebilmek için küçük ellerimiz tost yapmaya karar verdi. Yaptıkları tostları öğretmenler satın aldı. Toplanan para ile Gazze'ye nakdi yardım yapıldı." ifadelerinde bulundu.

Okul Müdürü Şahin Yıldırım : " Etkinlikte emeği geçen başta minik öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederim. Güzel ve anlamlı bir çalışma oldu " şeklinde konuştu.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —