Tarih: 15.03.2021 18:46

Sancaktepe'de İYİ Gençlik Spor Kulübü Derneği Kuruldu

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz yıl ortasında Sancaktepe'de kurulan İyi Gençlik Spor Kulübü Derneği'nde kurucu başkan Halil İbrahim Şurutoğlu yeniden başkan seçildi. Sancaktepe'de bulunan, 25.07.2020 tarihinde Halil İbrahim Şurutoğlu, Mehmet Fil, Hasan Ali Alp, Mustafa Güneş, Reyhan Şurutoğlu, Ersin Bekçi, Murat Gürkan ve Bülent Ali Evgiloğlu tarafından kurulan İyi Gençlik Spor Kulübü Derneği 1. Olağan Genel Kurulu, kuruculardan Bülent Ali Evgiloğlu'nun Divan başkanlığını yaptığı toplantı ile gerçekleştirildi.
 
2019 yılında Emekli Emniyet müdürü Lütfü Koca'nın önerileri ile temelleri atılan, BRY Yapı - Bora Yörükoğlu'nun kulüp merkezi tahsisi ile de 25.07.2020 tarihinde resmi kuruluşu gerçekleştirilen "İyi Gençlik Spor Kulübü Derneği" Pandemi kısıtlamaları nedeniyle geçtiğimiz aylarda yapamadığı 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 

5253 sayılı dernekler kanunu kapsamında, dernek kurucularından Bülent Ali Evgiloğlu'nun Divan başkanı ve Cemil Kahveci ile Reyhan Şurutoğlu'nun divan üyesi olarak yönettiği toplantıda üyelerin katılımı ile yapıldı. Kurucu başkan Halil İbrahim Şurutoğlu yeniden başkan seçilerek, üç yıl daha görevine devam edecek.
 


Başkan Halil İbrahim Şurutoğlu yaptığı açıklamada;

"Kulübümüzün amacı futbol, voleybol, basketbol, atletizm, santranç başta olmak üzere bir çok branşta faaliyette bulunup gençlerimize ve ailelerine katkı sunarak başarılar elde etmektir. 
Gençlerimize, ailelerimize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, öneri, destekleri ve üye olarak bizlerin yanında olan değerlerimize teşekkür ediyor, tüm aileleri kulübümüzü incelemeye ve çocuklarını gönül rahatlığı ile kulübümüze yönlendirmeye davet ediyoruz" dedi.
 
1. Olağan Genel Kurul sonucu oluşan yeni Yönetim ve Denetim Kurulları şu şekilde oluşmuştur. 
 
YÖNETİM KURULU (Asil)
 
1: Halil İbrahim Şurutoğlu
2: Rıza Çebi
3: Cemil Kahveci
4: Güldane Koca
5: Bahattin Baş
 
YÖNETİM KURULU (Yedek)
 
1: Ayşenur Süral Yazıcı
2: Hakan Yılmaz
3: Gökhan Başaran
4: Alican Özkan
5: Mehmet Fil
 
DENETİM KURULU (Asil)
 
1: Bülent Ali Evgiloğlu
2: Ahmet Kurt
3: Mustafa Kurt
 
DENETİM KURULU (Yedek)
 
1: Bedir Taşan
2: Saadet Çamsoy
3: Reyhan Şurutoğlu
 
Oluşan yönetim ve denetim kurulları dışında; önümüzdeki süreçte açılacak olan branşlar ile ilgili olarak, kurucular ve üyeler arasında görevlendirme ve yetkilendirmeler yapılacağı da verilen bilgiler arasında yer aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —