Tarih: 31.10.2022 09:21

Sancaktepe'de Cumhuriyetimizin 99. Yıl Kutlamaları

Facebook Twitter Linked-in

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta ve dış temsilciliklerde olduğu gibi Sancaktepe ilçesinde de Atatürk Anıtı önünde çelenk sunum töreni düzenlendi.  

Törene Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Garnizon Komutanı Albay A. Duran Teker, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Sancaktepe muhtarları, Okul Müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Tebriklerin Kabulü 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tebrikat Töreni'nde Tebrikleri Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı Alb. Ahmet Duran Teker ve Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü tarafından kabul edildi. 

99. Yıl Resim Sergisi 

Cumhuriyet Bayramı Resim Sergisi, Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Cumhuriyet Bayramı Resim Sergisi, Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde sergilendi. Cumhuriyet Bayramı Resim Sergisinin açılışı Kaymakam Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Garnizon Komutanı Alb. Ahmet Duran Teker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş tarafından yapıldı. 

Kutlama Programı

Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde düzenlenen kutlama programına Kaymakam Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Garnizon Komutanı Alb. Ahmet Duran Teker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve ilçe protokolü katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, sinevizyon gösterimi, şiirlerin okunması, öğrenciler korosunun seslendiği şarkılar ile devam eden program halk oyunlarının ardından sona erdi. Program sonunda Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile ilçe de düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Ahmet Karakaya ve İlçe Protokolü tarafından verildi. 

Fener Alayı 

Cumhuriyetimizin 99.Yıl coşkusu düzenlenen fener alayı ile devam etti.  Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu'ndan bando ve fenerler eşliğinde belediye binasına yürüyen vatandaşlar hep bir ağızdan söyledikleri marşlarla Cumhuriyet'in 99'uncu yılını kutladı. Fener alayı yürüyüşüne Kaymakam Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve vatandaşlar katıldı.


Ebru Yaşar Konseri

Sancaktepe Belediyesi önünde kurulan platformda sahne alan sanatçı Ebru Yaşar konseri ile Cumhuriyet Bayramı'nın finali yapıldı. Sanatçı Ebru Yaşar da sevilen şarkılarını seslendirerek vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. 

Tevfik / iSTANBUL

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —