Tarih: 30.10.2021 14:08

Sancaktepe’de Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümü coşku ile kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümü kutlamaları Sancaktepe ilçesinde coşku ile kutlandı.  Sancaktepe ilçesinde 28 Ekim tarihinde Çelenk Sunum töreni başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri peş peşe düzenlenen kutlama programları ile devam etti.
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde düzenlenen kutlama programı ile devam etti. 
Kutlama programına Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Garnizon Komutanı Alb. Özcan Kolat, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.
 

Etkinlik alanında yer alan Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan  MTAL ve Doğa Koleji okullarının hazırladığı resim sergisi vatandaşlar tarafından ilgi ile gezildi. 
 

Program, Saygı Duruşu ve ardından istiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kaymakam Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve Garnizon Komutanı Albay Özcan Kolat  Halkın Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar. 
 

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sinevizyon gösterisi, İbni Sina Ortaokulu halk oyunları gösterisi, Sancaktepeli bir öğrencinin “ Bir İlhamdır Cumhuriyet “ adlı şiiri okuması ile program devam etti.
 

Sancaktepe ilçesinin öğretmenlerinden oluşan koronun söylediği türkülerin ardından program Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş  olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile devam etti.  
Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Tevfik Erk / İstanbul

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —