Tarih: 06.04.2021 18:44

Sancaktepe'de Başkan Döğücü'ye geçmiş olsun ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Ankara, İstanbul karayolunda Başkan Döğücü, Eşi ve Şöförü Trafik kazası geçirmişti. Görevinin başına dönen Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü geçmiş olsun ziyaretlerini makamında kabul etti.

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ile birlikte ilçe Müdürleri Başkan Döğücüye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Döğücü, atlatılan kaza sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kaymakam Adnan Çakıroğlu ve İlçe Müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aktaş ile birlikte AK Parti Sancaktepe İlçe Yöneticileri Başkan Döğücü'yü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Başkan Döğücü İlçe Başkanı Adil Kandemir ve ekibine teşekkür etti.

Sancaktepe Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısına katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda teşekkür etti ve görevimizin başındayız dedi.

Başkan Av.Şeyma Döğücü'nün teşekkür mesajı şöyle; " Sancaktepe Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantımızdayız.
Atlattığımız kaza sonrası şükürler olsun yine görevimizin başındayız. 
Bu vesileyle geçmiş olsun dileklerini gerek arayarak gerekse mesaj yoluyla ileten ve ziyarette bulunan herkese çok teşekkür ediyorum."

Tevfik Erk / İstanbul

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —