Tarih: 07.12.2023 04:13

Sancaktepe'de 1 Bin 500 Öğrenciye Mont ve Bot Dağıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

"Sancaktepe’den Sıcak Bir İyilik" sloganıyla Sancaktepe Kaymakamlığı ve Sancaktepe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen kış destekleri kapsamında, Sancaktepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi  1 bin 500 öğrenciye mont ve bot dağıtım programı düzenlendi.

4 Aralık Pazartesi günü düzenlenen programa; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Kamu Kurum Müdürleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Okul Müdürleri katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya; "Kaymakamlığımız ve Belediyemiz iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz bu güzel proje ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 81 okulumuzda belirlenen ihtiyaç sahibi 1 bin 500 öğrencimize kışlık kıyafet ve bot dağımı yapacağız. Projemize destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, devletimizin tüm imkanlarıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın özellikle de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Törenin ardından okul müdürlerine teslim edilen kışlık giysiler ve botlar okul müdürleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —