Tarih: 15.04.2021 15:45

Sancaktepe Polisi, pazarda vatandaşı bilgilendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Sancaktepe semt pazarında kapkaç, yankesicilik ve kaldırımcılık konusunda vatandaşı bilgilendiren broşür dağıttı. 
 

Toplum Destekli Büro Amirliği polisleri vatandaşı hem bilgilendirdi, hem de dağıtılan broşürleri incelemelerini istediler. 
Pazar yerlerinde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşı uyaran Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri vatandaşların huzuru için çalıştıklarını ifade ettiler. 

 

Sancaktepeli vatandaşların memnunlukla karşıladıkları uygulamada, vatandaşlar polis ekiplerine uyarılarından dolayı teşekkür ettiler.
 

Dağıtılan broşürlerde;
Cadde ve sokaklarda yürürken, trafik akışının ters istikametine ve kaldırımdan yürüyünüz. Çantanızı trafiğin akış istikametine uzak olan kolunuza asınız. Yolda yürürken dalgın olmayınız, etrafınızı kontrol ediniz.

 

Bir yere giderken kesinlikle ıssız ve tenha yerleri tercih etmeyiniz. Apartmanınıza girerken arkanıza dönerek takip edilip edilmediğinizi kontrol ediniz.
 

Özellikle semt pazarları ve kalabalık mekanlarda çantanızı açık bırakmayınız.
 

Çantanızda çok miktarda nakit, ziynet eşyası ve cep telefonu bulundurmayınız, harcayacağınız kadar para taşıyınız.
 

Mümkünse fermuarlı çantaları tercih ediniz. Toplu taşıma araçlarında, duraklarda ve kalabalık ortamlarda çanta ve cüzdanınızı sık sık kontrol ediniz. Sırt çantanızda cüzdan, telefon gibi eşyalarınızı bulundurmayınız.” gibi uyarılar yer aldı.
 

Haber Fotoğraf : Tevfik Erk / İstanbul


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —