Tarih: 31.12.2023 15:54

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın yeni yıl mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, yeni yılı bir mesajla kutladı.

Kaymakam Ahmet Karakaya mesajında şu ifadelere yer verdi :

" Yeni bir yıla girmenin heyecanını ve umudunu yaşıyoruz. Öncelikle, 2024 yılının güzide ilçemiz Sancaktepemize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyor; afetlerden ve savaşlardan uzak yeryüzünde barışa, dostluğa ve dayanışmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

Saygıdeğer Sancaktepeliler;

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı vizyonunu yapılacak büyük atılımlarla inşa etmek ve Sancaktepemizi daha iyi noktaya ulaştırmak adına hizmetlerimize ve çalışmalarımıza artan şevk ve heyecanla 2024 yılında da devam edeceğiz. Şüphesiz ki tüm bu gayretler, vatandaşlarımızın memnuniyeti arttıkça, yaşam kaliteleri yükseldikçe anlam kazanacaktır. Çünkü biz “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” sözünü şiar edinmiş bir milletin evlatlarıyız.

Güzide ilçemiz Sancaktepe, birçok kültürel zenginliği bünyesinde barındıran ve bu kültürel zenginliklerin bir arada barış ve huzur içerisinde yaşadığı bir Türkiye mozaiğini yansıtmaktadır. Bizler de farklılıklarımızın bizi güzelleştirdiğini bilerek ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza aynı hassasiyet ve fedakârlıkla hizmet etme gayreti içerisindeyiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Sancaktepeli hemşehrilerimize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini, Gazze’de, Doğu Türkistan’da ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının son bulmasını temenni ediyor, aziz vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —