Tarih: 17.03.2021 16:57

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’nun 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 106. Yıl Dönümü Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe  Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Çakıroğlu mesajında şunları kaydetti:

" 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 106. Yıldönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyor; Çanakkale destanının tüm kahramanlarını ve bütün şehitlerimizi hürmetle ve minnetle yâd ediyoruz.

Çanakkale, yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren, tarihin akışını değiştiren ecdadımızın yazdığı şanlı bir destandır.

Tüm olumsuz koşullara rağmen, iman, azim ve vatan sevgisiyle kazanılan bu zafer, İstiklal Harbimizi de zafere ulaştıracak mücadeleci ruhun güçlenmesine vesile olmuştur. Çanakkale’de yakılan meşale, istiklal mücadelemizde ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda yolumuzu aydınlatmıştır.

Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’mizin 106. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; tüm şehitlerimizi, tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —