Tarih: 10.07.2024 01:28

Sancaktepe Emek Cemevi'nde oruç açma lokmaları paylaşıldı

Facebook Twitter Linked-in

Muharrem ayının 3. gününde Sancaktepe Emek Cemevi'nde canlar bir araya geldi ve Yas-ı Matem Muharrem oruçları açıldı. İstanbul ve Türkiye genelinde birçok STK'da aktif görevlerde bulunan bölgemiz iİş insanlarından POLAT İNŞAAT & EMLAK işletmecisi Özgür POLAT, Yas-ı Matem Orucunun 3.gününde lokmalarını Emek Cemevi'ndeki canlarla paylaştı. Siyasilerin ve bir çok STK yöneticisinin katıldığı lokma paylaşımına katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Muharrem oruçları nedeniyle Sancaktepe Emek Cemevi'nde oruç açma lokması verildi. Emek Cemevi Dedesi Kemal Arslan'ın okuduğu duaların ardından oruçlar açıldı. Oruçlar dualar eşliğinde açılırken, Emek Cemevi'nde çok sayıda vatandaş bir araya gelerek manevi bir atmosferde buluştu.

Özgür Polat, Yas-ı Matem Muharrem Orucunun 3. gününde tüm canların tuttukları oruçların ve verdikleri lokmaların kabul olmasını dilerken, "Dostlarımızla birlikte olduk ve lokmalarımızı paylaştık. Tüm dünyada barışın, huzurun ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünya dileğiyle tüm canlara saygılar sunuyorum." sözlerini kullandı. 
Bereket ve hoşgörünün hakim olduğu sofrada birlik ve beraberlik mesajları verildi ve lokmalar paylaşıldı. Canlar tutulan oruçların kabul olması için dua etti.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —