Tarih: 14.07.2024 17:39

Sancaktepe Emek Cemevi'nde Muharrem Lokması paylaşıldı

Facebook Twitter Linked-in

Muharrem ayının 7. gününde  Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı  Sancaktepe Şubesi Emek Cemevi'nde Muharrem Oruç Açma lokmaları paylaşıldı.

Tutulan Yas-ı Matem Oruçları Cemevlerinde  paylaşılan lokmalar ile açılıyor. Cemevleri dedelerinin okuduğu duaların ardından oruçlar açılıyor ve Muharrem Lokmaları paylaşılıyor.

Sancaktepe Emek Cemevi'nde Muharrem Oruç Açma Lokmasına katkı sunanlar lokmalarını canlarla paylaştı. Emek Cemevi Dedesi Kemal Arslan'ın okuduğu duaların ardından oruçlar açıldı. Oruçlar dualar eşliğinde açılırken, Emek Cemevi'nde çok sayıda vatandaş bir araya gelerek manevi bir atmosferde buluştu.

Emek Cemevi Başkanı Özgür Gülşen, Muharrem Lokmasına katkı sunan Av. Ayşen Muştu ve Özgür Polat ile katkı sunan canlara teşekkür etti.

Av. Ayşen Muştu, Muharrem Orucunun 7. gününde Emek Cemevi'nde canlarla Muharrem Lokmasını paylaşmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Av. Ayşen Muştu  " Muharrem lokmasında siz canlarla  bir arada olabildiğim ve manevi atmosferi sizlerle paylaştığım için mutluyum. Tutulan Yas-ı Matem Oruçlarını, edilen duaları, paylaşılan lokmaları Allah kabul etsin. Muharrem Ayı'nın barışın, huzurun ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünya da yaşamamıza vesile olması dileğiyle tüm canlara saygılar sunuyorum. Tutulan oruçları, edilen duaları, paylaşılan lokmaları Allah Kabul etsin " dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —