Tarih: 07.06.2023 18:28

Şakir Demir İlkokulu'nda özenle hazırlanmış resim sergisi düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe ilçesinin aktif okullarından biri olan Şakir Demir İlkokulu geçen yıl açtığı resim sergisini bu yıl da yenilikler katarak açtı.

Geleneksel hale getirmek istenen resim sergisine Akrilik boya, yağlı boya ve karakalem çalışmalarının yanı sıra bu yıl taş boyama, kaşık kukla ve üç boyutlu çalışmalar sergiye ilave edildi.

Sergi, Şakir Demir İlkokulu öğretmeni Sultan Çelikbaş’ın danışmanlığında düzenlendi. Çocukların bu çalışmalar ile birlikte sanata olan ilgilerinin arttığını söyleyen Sultan Çelikbaş; " Sergimizi geleneksel hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Sancaktepe ilçesinde sergi açmak gibi etkinlikleri bir çok okul düzenliyor. Burada önemli olan sergiyi açmak değil, serginin değerli olması için gerekli özenin gösterilmesidir. İşte tam bu noktada Okul Müdürü Ertuğrul Kıyasoğlu, Sergi Danışmanı Öğretmen Sultan Çelikbaş, öğretmenler ve velilerin katılım yaptıkları sergiye özen gösterdikleri gözlemleniyor.

Öğrencilerin sergi çalışmalarını ne kadar önemsedikleri, serginin düzenlenmesindeki özen ile öğrencilerin dikkat çeken kıyafetleri ile sergiye ne kadar önem verdikleri gözler önüne seriliyor.

Sancaktepe ilçesinin çocuklarının kültür ve sanatta bizde varız dedikleri sergiyi görenler öğrencileri ve emeği geçenleri tebrik ettiler.

Şakir Demir İlkokulu'nun bu yıl düzenlediği ikinci resim sergisinde 1 ve 2 sınıf öğrencilerinin çalışmaları yer aldı.

Okul Müdürü Ertuğ Kıyasoğlu," Okulumuzda açılışını yaptığımız bu güzel serginin oluşmasında emeği geçen öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —