Tarih: 25.02.2024 23:58

Şahin ve Geçer, Sancaktepe'de esnaf ziyaretinde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler kala, tüm siyasi partilerde adaylarını tanıtma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Şahin ve DEVA Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Mutalip Geçer, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, DEVA Partisi Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katılımı ile   Sancaktepe'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Samandıra meydan da gerçekleştirilen esnaf ziyareti yanı sıra Samandıra meydanda havanın güzel olmasından faydalanan vatandaşlarla bir süre sohbet eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Şahin vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şahin, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Mutalip Geçer'e oy istedi.

Esnaf ziyareti sırasında uğradıkları  çayevi önünde bulunan seyyar simitçinin Şahin ve Geçer'e seslenmesinin ardından seyyar simitçiyi geri çevirmeyen adaylar, çayevinde bulunan vatandaşlara simit ikramında bulundular.

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Şahin ve Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Samandıra Meydanda bulunan siyasi parti stantlarına uğrayıp başarılar dilediler.

Sancaktepe Samandıra da esnaf ziyaretlerinin ardında Şahin ve Geçer gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade ettiler.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —