Tarih: 08.06.2021 23:04

Saadet Partisi Sancaktepe’den SANİAD’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kısa adı SANİAD olan Sancaktepe Sanayici ve İş Adamları Derneği, nezaket ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Yöneticilerini ağırladı.
 

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk ve ilçe yöneticileri SANİAD’a pandemi nedeniyle ertelenen ziyareti gerçekleştirdiler.
 

Ziyarette SANİAD Başkanı Osman Aktan , Yönetim Kurulu Üyelerinden Metin Yılmaz, Rüstem Aldağ, Muzaffer Kabakçı ve Şenol Köseoğlu hazır bulundular. 
 

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk “ Esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Gönülleri kazanmaya çalışıyoruz. Vatandaşın derdini dinliyoruz. Bu zor günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.
 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SANİAD Başkanı Osman Aktan; “ Bizler iş insanları olarak yaşanan ve hala devam etmekte olan pandemi nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi sıkıntılı günler geçirmekteyiz. Bu salgının bitmesi için hep birlikte mücadele edilmeli. Aşıların hızla yapılması ile ülkemizin biraz rahat nefes alacağını umuyorum.” İfadelerinde bulundu.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Haber Tevfik Erk / İstanbul

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —