Tarih: 24.11.2021 03:06

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığını 4. Olağan Kongresini yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı Bayram Öztürk oldu.

Eyüp Sultan Kültür Merkezinde düzenlenen Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresinde tek aday olan Bayram Öztürk, delegelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanı oldu.

Taha Akgül Spor Kompleksi, Eyüp Sultan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresine Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, İl Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çelebi, Selahattin Acaroğlu il Yöneticileri Abdulkadir Aslan, M. Tuğrul Aksoy, Mehmet Yağanlı, SP Sultanbeyli İlçe Başkanı Fettullah Bülbül, Pendik ilçe Başkanı Yasin Kadıoğlu ve Sancaktepe ilçesinde bulunan siyasi parti temsilcileri,  ilçede bulunan STK temsilcileri, Sancaktepe Muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

Saadet Partisi Sancaktepe ilçe Başkanı Bayram Öztürk 4. Olağan kongrede yaptığı konuşmada katılımcılara ve delegelere teşekkür etti.
Hiç kimseyi kategorize etmeyeceklerini dile getiren İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “İnancı, yaşam tarzı, aidiyeti ne olursa olsun, herkes bizim muhatabımızdır. Herkes bizim önceliğimizdir. Biz kindar değiliz. Geçmişte ne yapmış olursa olsun, herkesten ömrünün sonuna kadar umut var olacağız. Yolumuz kolay yol değil. Ama tek güvencemiz var! Onların dağları yerinden oynatacak kadar hileleri olsa bile Allah’ın yardımı bize yeter. Bu kongre vesilesiyle, yeniden bileneceğiz. 8 milyarlık insanlığın sorumluluğunu hissederek, 465 bin nüfuslu bizim görev alanımızda insanımıza bu doğruları ulaştıracağız. İlk Genel seçimde bu kötü gidişe dur demek, ilk yerel seçimde Sancaktepe’li hemşehrilerimize layık oldukları hizmeti verebilmek için takatimizin sonuna kadar çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —