Tarih: 14.06.2022 03:27

PROF. DR. UTKU GÜNER, TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA KEŞAN’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Utku Güner, Keşan ilçesinde bulunan Ahmet Yenice Ortaokulu ve Feride Mehmet Çuhacı Ortaokulunda düzenlenen “Çay mı Kahve mi?” başlıklı söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. 

Edirne’nin Keşan ilçesinde yer alan Ahmet Yenice Ortaokulu ve Feride Mehmet Çuhacı Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Çevresel Sürdürülebilirlik konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından başlatılan ve bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumda bilim farkındalığını ve okuryazarlığını geliştirmek, bilim dünyası ile toplumun bilim iletişimini arttırmak amaçlarıyla düzenlenen söyleşinin konuğu, Trakya Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Utku Güner oldu. Güner programda, sürdürülebilir bir çevre ve gelecek için gerekli olan tutum, değer, bilgi ve beceriler konusunda öğrencilere bilgiler verdi. 

Yaklaşık 1,5 saatlik sunumun ardından soru-cevap şeklinde gerçekleşen ve iki oturum halinde yapılan söyleşilere 200’den fazla öğrenci katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —