• BIST 100

    14461,75%1,38
  • DOLAR

    43,03% 0,07
  • EURO

    50,48% 0,06
  • GRAM ALTIN

    6171,07% 0,40
  • Ç. ALTIN

    10104,89% 0,00

SANCAKTEPE OKULLARI

SANCAKTEPE OKULLARI Haberleri

Osmangazi'nin yıldızları Sancaktepe'de sergi açtı

Sancaktepe ilçesinin aktif ve gözde okulu Osmangazi İlkokulu'nun 1 E sınıfı yıl sonu sergisi açtı.

3621 OKUNMA
TARİH: 11.05.2023 21:45
Son Güncelleme: 11.05.2023 21:52

Osmangazi'nin yıldızları Sancaktepe'de sergi açtı

Sancaktepe ilçesinin aktif ve gözde okulu Osmangazi İlkokulu'nun 1 E sınıfı yıl sonu sergisi açtı.

SANCAKTEPE OKULLARI 11.05.2023 21:45:00 3621
Haberi Sesli Oku
Osmangazi

Sancaktepe ilçesinin aktif ve gözde okulu Osmangazi İlkokulu'nun 1 E sınıfı yıl sonu sergisi açtı.

1 E Yıldızlar Sınıfı adı ile açtıkları sergi Nihal Kıraç Kıyasoğlu sınıf öğretmenin hazırlığında gerçekleşti.

Birçok insan için sıradan gözüken çalışmalar olabilir. Gerçekleşen sergi de öğrenciler geleceğin yıldızları olduklarını gözler önüne serdi. Öğretmen Nihal Kıraç Kıyasoğlu'nun gayretleri ile gerçekleşen sergide bu günün küçükleri yarının büyükleri olan geleceğimiz olan çocukların çalışmaları sergilendi.


Sergide velilerin öğrencilerden daha çok heyecanlı oldukları görüldü. Çocuklarının ilk serginini cep telefonları ile kayıt altına almaya çalışan veliler açılışın ardından sergiyi gezdiler ve öğretmen Kıyasoğlu'na teşekkür ettiler.


Sergide yer alan anneler günü hatırası için hazırlanmış panonun önünde anneler bol bol fotoğraf çektirdiler.  Sergide anneler günü hatırası unutulmamış olması ve Yıldızlar Sınıfı öğrencilerinin tek tek annelerine çiçek hediye eden görsellerin yer alması sergiye ayrı bir renk katmış. 

Sergide bir birinden güzel çalışmaların yer alması nedeniyle sergiyi gezenlerin cep telefonları ile günün anısına hangi köşede fotoğraf çektirmede kararsız kalmaları gözlerden kaçmadı. 

Sancaktepe'de öğretmenlerin başaralı çalışmalara imza atmaları ile bir birinden değerli çalışmalarla hem tarihe hem de anılara bir not düşmüş oluyorlar.

Yıldızlar sınıfının hazırladığı sergide Karakalem, Sınırlı Alan Boyama, İlkbahar, İlk resmim, Perspektif, İlk defterim, Her Sesi Eğlenerek Öğrendik, Müzik Aletlerim, Saatler, Geri dönüşüm, Geometrik Cisim, Anneler Günü temalı çalışmalar yer aldı.
Serginin açılışını Osmangazi İlkokulu Müdürü Osman Ateşoğlu, 1 E Sınıfı Öğretmeni Nihal Kıraç Kıyasoğlu, öğrenciler ve velilerin katılımı ile yapıldı.

Osmangazi İlkokulu Müdürü Osman Ateşoğlu açılışta yaptığı konuşmada ; " İlk  okula başladığınız o gün hayatımızda büyük bir anlam taşır. O heyecanla eğitim öğretim yılında yaptığımız tüm çalışmalar bizim ilklerimizdir. Öğretmenimiz Nihal Kıraç Kıyasoğlu bir eğitim yılı içinde ki çalışmaları başarı ile sergilediğini görüyoruz. Kendisini, öğrencilerimizi, velilerimizi ve bu sergide emeği geçenleri tebrik ediyorum"  ifadelerini kullandı.  

Sergi hakkında konuşan Öğretmen Nihal Kıraç Kıyasoğlu;" Öğrencilerimizin bir eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmaları sergiledik. Sabırla biriktirdiğimiz çalışmalarımızı sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Benim için hepsi birer yıldız. Öğrencilerimi çok seviyorum. Katkı sunan velilerimize de çok teşekkür ediyorum. Okul Müdürümüz Osman Ateşoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu. 

Osmangazi İlkokulu'nda gerçekleşen sergi, günün anısına çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.
Tevfik Erk / İstanbul 
 

Osmangazi İlkokulu’ndan Kültürel Zenginliklere Yolculuk

Sancaktepe Batı Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımıyla Dikkat Çekiyor

YKS’de Sancaktepe Birincisi Yenidoğan Anadolu Lisesi’nden

Sancaktepe'de 101 Bin 462 Öğrenci Karne Aldı

Ayşe Çarmıklı Ortaokulu'ndan Kaymakam Naif Yavuz'a ziyaret

Ayşe Çarmıklı Ortaokulu'ndan Kaymakam Naif Yavuz'a ziyaret

Sancaktepe'de ilk defa düzenlendi

Yenidoğan Anadolu Lisesi’nde İlk Pilav Günü Buluşması Gerçekleşti

Sancaktepe Yenidoğan Anadolu Lisesi TÜBİTAK Fuarı düzenledi

Sancaktepe Tolga Çınar Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK Fuarı düzenledi

Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz, Harezmi ve eTwinning Projeleri Yıl Sonu Şenliği’nde Öğrencilerle Buluştu

Osmangazi İlkokulu sene sonu sergisi düzenledi

Sancaktepe'de Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu projeleri ile göz dolduruyor

Sancaktepe Safa Okulları'ndan örnek nezaket projesi

Sancaktepe'de öğrencilere verimli ders çalışma teknikleri anlatıldı

HABERLER

LÖSEV GENÇLERİ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

YGD'den Yılın Haber Ödülleri' için başvuru çağrısı

Kaymakam Naif Yavuz’dan Fatih Borsa İstanbul Anadolu Lisesi’ne Ziyaret

Sancaktepe'de Lise Müdürleriyle Eğitim Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Ali Evgiloğlu'nun yeni yıl mesajı: “2026 Daha Adil ve Refah Dolu Bir Yıl Olsun”

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Ekrem Yahya Ateş’ten Yeni Yıl Mesajı: “Birlik İçinde Aydınlık Yarınlara”

Seydioğlu Lokantası İşletmecisi Yunus Emre Sağlam’dan Yeni Yıl Mesajı: “2026, Atılım ve Bereket Yılı Olsun”

Mimar Ufuk Aydın’dan Yeni Yıl Mesajı: “2026, Umudun ve Barışın Yılı Olsun”

Sancaktepe Canlar Cemevi Başkanı Kasım Söylemez’den Yeni Yıl Mesajı: “2026, Barış ve Hoşgörü Yılı Olsun”

Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan’dan Yeni Yıl Mesajı: “2026, Umutların Yılı Olsun”

Turgut Daş’tan Yeni Yıl Mesajı: “2026, Umut ve Dayanışma Yılı Olsun”

Hakan Şahinoğlu’ndan 2026 Mesajı: “Yeni Yıl, Birlik ve Huzur Getirsin”

Üsküdar Belediyesi’nden Anlamlı Anma Programı

Tasarımın En İyileri Kadir Has Üniversitesi’nde Açıklandı

  • Çarşamba 15 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 15.6 ° / 11.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.8 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
LÖSEV GENÇLERİ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ
YGD'den Yılın Haber Ödülleri' için başvuru çağrısı
Kaymakam Naif Yavuz’dan Fatih Borsa İstanbul Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
Sancaktepe'de Lise Müdürleriyle Eğitim Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Ali Evgiloğlu'nun yeni yıl mesajı: “2026 Daha Adil ve Refah Dolu Bir Yıl Olsun”
Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Ekrem Yahya Ateş’ten Yeni Yıl Mesajı: “Birlik İçinde Aydınlık Yarınlara”