Tarih: 25.03.2021 09:58

Muhtar Hasan Ağtepe’ye, mahalle esnaflarından teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe İlçesi Meclis Mahallesi esnafları güzel bir çalışmaya imza attılar. Mahallelerin her derdine koşan, gece gündüz demeden çalışan ve çözüm bulmaya çare arayan mahallenin sevilen Muhtarı Hasan Ağtepe’ye çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdiler.

Sancaktepe Meclis Mahalle Muhtarlığına gelen Erhan Tayan, Bahri Ünsal ve Sezer Şahin, Mahallenin iş insanları ve esnafları olarak Mahalle Muhtarı Hasan Ağtepe’ye teşekkür plaketi takdim ettiler. 

Plaketi sunan mahallenin iş insanlarından Erhan Tayan “ Mahallemizde canla başla çalışan muhtarımıza bir teşekkür edelim istedik. Gece gündüz demeden gayret sarf ediyor. Bunu görüyoruz, mahallenin sorunlarına, vatandaşın derdine deva olmaya çalışıyor. Biz de mahalle sakinleri olarak bu yaşadığımız sıkıntılı günlerde sevdiğimiz muhtarımıza bir teşekkür edelim istedik.” İfadelerinde bulundu.

Sancaktepe Meclis Mahalle Muhtarı Hasan Ağtepe; “ Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde, mahallemizde ki komşularımızın bu davranışı beni biraz duygulandırdı. 2 dönem belediye meclis üyeliği, Belediye Başkan vekilliği ve 4 dönemdir Meclis Mahallesi Muhtarlığı görevini yürütüyorum. İnsanların çalışmaları görüp takdir etmeleri çok güzel bir duygu. Mahallemizin, iş insanlarına, esnaflarına ve komşularımıza bu güzel davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin sorunlarını çözmeye, çözüm bulmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Yeni muhtarlık binasında gerçekleşen plaket takdiminde Muhtar Ağtepe; Muhtarlık binamız mahallemize yakışan bir bina oldu. Bilgi Evi, Kültür Merkezi, Anaokulu, Çocuk Parkı bulunuyor. Bu binanın tamamlanmasında emeği geçenlere başta Belediye Başkanımız Sayın Av. Şeyma Döğücü olmak üzere teşekkür ederim. “ şeklinde konuştu.

Meclis Mahallesi Muhtarı Hasan Ağtepe’ye teşekkür plaketi takdiminde Muhtarlığın azalarından Pamuk Akkök, Mustafa Koçoğlu, Ayhan Bozkuşsun hazır bulundu.
 

Habe Fotoğraf : Tevfik Erk / İstanbul


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —