Tarih: 09.07.2024 03:47

Michelin yıldızlı ünlü şefler F İstanbul'da özel tarifler verecek

Facebook Twitter Linked-in

F İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı, 10- 13 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şef Özlem Mekik koordinatörlüğünde tüm fuar boyunca gerçekleştirilecek lezzet şovları ile F İstanbul Fuarı hem ticarette hem de damaklarda tad bırakacak. Michelin yıldızlı ünlü şefler ödüllü tariflerini ziyaretçilerle paylaşacak. Ayrıca ünlü birçok şef etkinlik alanında interaktif olarak yemek yaparken, yemeğin inceliklerini, pişirme tekniklerini anlatacak. Kahve demleme tekniklerinden vişneli kuzu kebabına, zeytinli narenciye soslu Trabzon somonundan pancarlı bahar pilavına kadar birbirinden farklı lezzetler ve sunumlar F İstanbul şeflerin alanında olacak. Şef alanının yanındaki bölümde ise gastronomi dünyasına dair konular konuşulacak.

Milyonlarca dolarlık bir organizasyonu ve dünya çapında 12 milyon profesyonel şefi yöneten ve alanında Dünya çapında 1500'den fazla kupa ve ödülün sahibi Thomas Gugler 10- 13 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sektörün en geniş kapsamlı uluslararası fuarı F İstanbul  – Gıda, İçecek Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı’nda olacak. 

Federal Fuar ve Kongre Yönetimi ile So Fuar grubu organizasyonunda gerçekleşecek olan fuarda F-NEXT etkinlik programı, sektördeki yenilikleri ele alacak panel, konuşma ve oturumlarla katılımcılara yeni bakış açıları kazandırmayı hedefliyor. Ayrıca bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Güvenilir Ürün Platformu Sahnesi, 11 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek etkinliklere ev sahipliği yapacak ve alanında uzman isimleri ağırlayacak.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —