Tarih: 15.06.2024 20:40

MediaMarkt’tan 1.000 TL değerinde Babalar Günü kampanyası

Facebook Twitter Linked-in

16 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü yaklaşırken, MediaMarkt geniş ürün yelpazesi ve en yeni teknolojilerle babaları mutlu edebilecek hediye seçenekleri sunuyor. Tabletlerden bilgisayarlara, drone’lardan kişisel bakım ürünlerine, televizyonlardan kahve makinelerine kadar birçok ürün, babalar için mükemmel hediyeler arasında yer alıyor.

MediaMarkt, Babalar Günü'ne özel olarak hazırladığı kampanyada, World Pay Alışveriş Kredisi ile alışveriş yapanlara çeşitli avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında, 10.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, 1.000 TL değerinde Worldpuan kazanma fırsatına sahip olacak. Kampanya, 10-23 Haziran tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarından yapılacak alışverişlerde geçerli olacak.

World Pay Alışveriş Kredisi ile alışveriş yapan tüketiciler, 36 aya varan taksit imkanlarından faydalanabilecek ve bu süreçte sigorta ve dosya masrafı ödemek zorunda kalmayacak. Babalar Günü Kampanyası dahilinde, tek seferde en az 10.000 TL’lik alışveriş yapanlar, 1.000 TL değerinde Worldpuan kazanacaklar. Kazanılan Worldpuanlar, 18 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yüklenecek ve 1 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —