• BIST 100

    10673,10%-5,38
  • DOLAR

    41,16% 0,11
  • EURO

    47,90% -0,49
  • GRAM ALTIN

    4609,98% 0,30
  • Ç. ALTIN

    7387,29% 0,87

LÖSEV'in doğal Satsuma mandalinaları sağlıklı beslenmede sembol oldu

LÖSEV’in Seferihisar Çiftliği’ndeki bereketli ağaçlardan toplanan doğal kokulu, sulu, çekirdeksiz ve ince kabuklu satsuma mandalinaları Gıda Laboratuvarları’nda analiz edilerek dalından sofralara sağlık getiriyor.

1334 OKUNMA
TARİH: 26.11.2024 10:07
Son Güncelleme: 26.11.2024 10:07

LÖSEV'in doğal Satsuma mandalinaları sağlıklı beslenmede sembol oldu

LÖSEV’in Seferihisar Çiftliği’ndeki bereketli ağaçlardan toplanan doğal kokulu, sulu, çekirdeksiz ve ince kabuklu satsuma mandalinaları Gıda Laboratuvarları’nda analiz edilerek dalından sofralara sağlık getiriyor.

KURUMSAL HABERLER 26.11.2024 10:07:00 1334
Haberi Sesli Oku
LÖSEV

Üretiminde hiçbir katkı maddesi bulunmadığına dair onay alan satsuma mandalinalar, Vakfa kayıtlı lösemi ve kanser tedavisi devam eden çocuklara, yetişkin kanser hastalarına da LÖSEV tarafından özenle hazırlanarak ulaştırılıyor. Tamamen doğal, üretiminde zehirli tarım ilacı, sarartmak için kullanılan ve yüksek kanserojen içeren etilen gazı, raf ömrünü uzatabilmek için kullanılan parafin gibi maddelerin kesinlikle yer almadığı satsuma mandalinalardan köy okullarında eğitim-öğrenim gören çocuklara da gönderim yapılıyor.

Satışlarından elde edilen gelirlerle lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların tedavi ve eğitim masraflarına katkı sağlanması amaçlanan Satsuma Mandalinaları kamuoyunun da satın alması amacıyla satışa sunularak herkesin doğal gıdalarla sağlıklı beslenebilmesine olanak sağlıyor. Üretilen katkısız mandalinalar ile amaç, kanserojenlerden uzak doğal üretimin hala yapılabilir olduğunu ve herkesin kansersiz yaşam için doğal beslenmesi gerektiğini vurgulamak.

Hasat LÖSEV’e Gönül Verenlere Emanet

Dalından toplanmasından, kutulanıp transferine kadar tüm aşamalarda LÖSEV’in iyileşmiş gençleri, aileleri ve LÖSEV gönüllüleri rol alıyor. Amaç, tek bir mandalinanın dahi çürümeden tüketicilere ulaştırılmasını ve satışlarından elde edilen gelirlerle iyileşmeyi bekleyen lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların tedavi ve iyileşme süreçlerine katkı sağlamak.

İzmir Seferihisar’da bulunan LÖSEV Doğal Gıda Çiftliği-284 dönümlük arazide, mandalina başta olmak üzere; nar, zeytin, kayısı, şeftali, incir, armut, ayva, hünnap gibi 12 bine yakın ağaç ve 150 üzüm bağı yer alıyor.

Dr. Ezer : “Üreterek Kazanacağız”

Çığ gibi artan lösemi ve kanser hastalıklarının nedenlerinden birisi de kanserojen dolu sağlıksız beslenme. Tüketilen gıdalardaki tarım ilacı kalıntıları, mandalina gibi ürünlerde renginin sarartılması ya da kırmızı olması için kullanılan zehirli etilen gazı, üzerine sürülen parafin gibi kimyasalların hepsi kansere yol açabiliyor. “Lösemi ve kanser tedavi edilebildiği gibi önlenebilen de bir hastalıktır.” diye yola çıkan LÖSEV Kurucu Başkanı Pediatrik Hematolog Dr. Üstün Ezer; “LÖSEV olarak topluma örnek olmak ve çözüm önerileri sunmak istiyoruz. Tehlikenin farkındayız. Bu yüzden, tarla ve çiftliklerimizde doğal gıda ve hayvancılık yaparak kendimiz üretiyor, halk sağlığı için sağlıklı gıdalar sunuyoruz. Dünya açlıkla savaşırken biz üreterek kazanacağız.” dedi.

Sağlıklı Beslen Sen de Kansere Dur De!

Kanserle mücadelede önleyici adımlar ve sağlıklı beslenme en az ilaçlar kadar önem taşıyor. LÖSEV’in doğal satsuma mandalinaları gibi sağlıklı ve doğal besinlerin tüketimi, özellikle güçlü bir antioksidan ve C vitamini kaynağı olarak sağlık için büyük fayda sağlıyor.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ

VakıfBank’tan müşteri-şube iletişiminde yenilikçi adım: "Şubeye Talimat Gönder"

Lastik sektörünün birliği TOLDER kuruldu

Su Kuyusu Yardım Derneği su sorunlarına çözüm projeleri üretiyor

İbn Haldun Üniversitesi Tasarruf Finansmanı Merkezi çalışmalarına başladı

Kayseri %100 ekolojik pazar sezonu başarıyla tamamlandı

Black Friday’de KAÇUV’un Umut Dükkânı’ndan “iyilik” satın alabilirsiniz

İpekyolu Mektupları yarışması ödülleri sahiplerini buldu

LÖSEV'in doğal Satsuma mandalinaları sağlıklı beslenmede sembol oldu

Sabri Ülker Vakfı, beslenme ve gıda okuryazarlığına dikkat çekiyor

Küresel Turizm Zirvesi: TIF 2024 İstanbul’da başlıyor

Deprem bölgesindeki kadınların halıları dünya pazarında

GENSED, Eskişehir’de güneş enerjisi ve enerji depolama semineri düzenledi

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları rekor katılımla tamamlandı

Girişimci Buluşması'nda fikirlere 1 milyon TL ödül

Kahve Tutkusu Şehri Sarıyor

TEGV Cizre Öğrenim Birimi çocukları Güler Legacy basketbol kampına katıldı

HABERLER

Faber-Castell, okula dönüş döneminde her yaştan öğrencinin yol arkadaşı oluyor!

Sancaktepe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hakan Şahinoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

TOKDEF Başkanı Fevzi Can’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Baylan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

ADD Sancaktepe Şube Başkanı Taner Beğenmiş’ten 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Feyzullah Torlak’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Zafer Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bilal Gökçeyurt’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Ekrem Yahya Ateş’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Burhan Caner’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

  • Çarşamba 28.9 ° / 22.2 ° Güneşli
  • Perşembe 29.1 ° / 22.4 ° Güneşli
  • Cuma 27.6 ° / 22.7 ° Güneşli
Faber-Castell, okula dönüş döneminde her yaştan öğrencinin yol arkadaşı oluyor!
Sancaktepe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı
MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hakan Şahinoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı