• BIST 100

    17113,65%2,49
  • DOLAR

    43,65% 0,02
  • EURO

    51,92% 0,20
  • GRAM ALTIN

    6946,22% -2,65
  • Ç. ALTIN

    11731,12% -0,15

LÖSEV’DEN İSTANBUL’DA RAMAZAN RUHUNU YANSITAN İFTAR BULUŞMASI

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemi ve kanser hastası çocukların, ailelerinin ve yetişkin kanser hastalarının yıl boyunca olduğu gibi Ramazan ayında da yanında olmaya devam ediyor

1226 OKUNMA
TARİH: 26.03.2025 06:24
Son Güncelleme: 26.03.2025 06:24

LÖSEV’DEN İSTANBUL’DA RAMAZAN RUHUNU YANSITAN İFTAR BULUŞMASI

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemi ve kanser hastası çocukların, ailelerinin ve yetişkin kanser hastalarının yıl boyunca olduğu gibi Ramazan ayında da yanında olmaya devam ediyor

İSTANBUL 26.03.2025 06:24:00 1226
Haberi Sesli Oku
LÖSEV’DEN İSTANBUL’DA RAMAZAN RUHUNU YANSITAN İFTAR BULUŞMASI

Yardımlaşma ve dayanışma ruhunu artırarak her geçen gün daha fazla çocuğun ve ailenin yüzünü güldürmeyi amaçlayan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, maddi-manevi, nakdi ve ayni yardımlarının yanı sıra Ramazan ayına özel organizasyon ve etkinliklerle de hastalarının yanında olmaya devam ediyor. Bağışçıların destekleriyle hastaların iftar sofralarına sıcak yemekler ulaştırılırken diğer taraftan büyük iftar buluşmalarıyla, yüzlerce kanser hastası aynı masa etrafında bir araya geliyor. Bu kapsamda İstanbul Anadolu İrtibat Ofisi, The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’in sosyal sorumluluk anlayışıyla ev sahipliği yaptığı ve bağışçılarının destekleriyle düzenlenen geleneksel hale gelen iftar organizasyonlarından bir yenisine imza attı.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemi ve kanser hastası çocukların, ailelerinin ve yetişkin kanser hastalarının yıl boyunca olduğu gibi Ramazan ayında da yanında olmaya devam ediyor. Sevgi ve dayanışmayla hastalarının bu zorlu süreci atlatmasına katkıda bulunan LÖSEV, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yapan organizasyonlar da gerçekleştiriyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren LÖSEV, İstanbul Anadolu Yakası’nda yaklaşık 400 kişinin bir araya geldiği büyük bir iftar organizasyonu düzenledi. LÖSEV’in tüm paydaşlarıyla bir aile olduğu vurgusunun yapıldığı iftar yemeğinde, Kocaeli ve Sakarya’dan vakıfa kayıtlı ailelerin de katılımıyla lösemi ve kanser tedavisi gören yüzlerce hasta çocuk ve aileleri, yetişkin kanser hastası ve kanseri yenmiş iyileşmiş gençler bir araya geldi.

Gösterilerle Ramazan ruhu yaşatıldı
İftarın yanı sıra bir moral yemeği olarak da planlanan organizasyonda, çeşitli sahne gösterileriyle misafirlere Ramazan ruhu da yaşatıldı. Semazen gösterisi, ney ve kanun dinletisinin gerçekleştiği etkinlikte, çocuklar için çeşitli aktiviteler de yer aldı.

LÖSEV’in iyileşmiş genci ve yetişkin hastasının konuşma yaptığı organizasyonda, hastalara bu zorlu süreçte yalnız olmadığı mesajı verildi.
Fitre, Fidye ve Zekâtlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin
“Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir.”  düşüncesiyle her yıl binlerce ailenin sofrasını bereketle donatan LÖSEV, bu yıl da ara vermeden desteklerine devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca yapılan fitre, fidye bağışları ile kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok gıda desteği ailelerin evlerine kadar gönderiliyor. Ayrıca Zekât bağışları ile sosyal hizmet uzmanlarınca yoksunluğu tespit edilmiş lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ve annelerinin banka hesaplarına 12 ay boyunca nakit yardım olarak iletiliyor. Tüm bu desteklerin yanı sıra LÖSEV’in LÖSANTE Hastanesinde ise ihtiyaçlı lösemi ve kanser hastası çocuklara tamamen ücretsiz tedavi sunuluyor.

Ramazan ayında Türkiye’deki tüm banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak, LÖSEV güvencesinde telefon üzerinden, nakit ya da kredi kartınız ile Vakıf Merkezimiz ya da İl İrtibat Ofislerimize uğrayarak elden, tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS ya da 1998’e FİTRE yazıp kısa SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı bilgiye 0 312 447 06 60 numaralı telefondan ya da https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.


 

HABERLER

6 Şubat Depremleri’nin Üçüncü Yılında Çekmeköy’de Anma Programları Düzenlendi

LÖSEV İSTANBUL’DA ARA TATİL ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU GEÇTİ

AKOM’DAN FIRTINA VE KAR YAĞIŞI UYARISI

KAI Maarif Derneği Çekmeköy Temsilciliği’nden Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı

LÖSEV’den Babalar ve Çocuklara Moral Dolu Hafta Sonu

LÖSEV’DEN ANLAMLI ÇAĞRI: UMUDUMUZ KADIN DAYANIŞMASI

Akburak: Gazetecilik Demokrasi İçin Vazgeçilmez

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan Gazetecilere Vefa Programı

Üsküdar Belediyesi’nden Anlamlı Anma Programı

TURİSTİK TRAMVAY GELİYOR

İBB’DEN YILBAŞI İÇİN ÖZEL TEDBİRLER

Oyuncu Nergis Kumbasar, “Hayata Varım” Projesi Kapsamında Orta Yaş Krizini Sahneye Taşıyor

“Mattel 80. Yıl Sergisi” İstanbul Oyuncak Müzesi’nde kapılarını açtı

SICAKLIKLARIN 5 DERECENİN ALTINA DÜŞMESİ BEKLENİYOR

LÖSEV MUTLU ET PAKETLERİNİ ULAŞTIRMAYA İSTANBUL’DA DEVAM EDİYOR!

HABERLER

Şenol Akkök: "Gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sağlamak, en kıymetli toplumsal görevimizdir"

Gülsün Aksoy: "Eğitime destek vermek, geleceğimize yapılan en güzel yatırımdır"

Yunus Emre Sağlam: "Eğitime yapılan her katkı, ülkemizin yarınlarına atılan güçlü bir adımdır"

Gönüller Eğitime Seferber Oldu: Akören Derneği’nden Anlamlı Burs Gecesi

İYİ Parti Sancaktepe’de Siyasi Hamlelerini Sıklaştırıyor

6 Şubat Depremleri’nin Üçüncü Yılında Çekmeköy’de Anma Programları Düzenlendi

“Sesimizi Duyan Var mı?” Sancaktepe’de Yankılandı

Sancaktepe'de Yalnız Değilsin projesi hayata geçti

Kaymakam Naif Yavuz “Dilimizin Zenginlikleri” Sergisini Ziyaret Etti

Sancaktepe’de Şubat Ayı Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Sancaktepe Kaymakamlığı ile İŞKUR Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kaymakam Naif Yavuz’dan Özel Sancaktepe Bilfen Okulları’na Ziyaret

Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz’dan Beyhan Şenyuva Ortaokulu’na Ziyaret

YEŞİLAY DÜNYA KAR MOTOSİKLETİ ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Dijital geçmişiniz geleceğinizi karartmasın!

  • Perşembe 12.1 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 11.8 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.1 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Şenol Akkök: "Gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sağlamak, en kıymetli toplumsal görevimizdir"
Gülsün Aksoy: "Eğitime destek vermek, geleceğimize yapılan en güzel yatırımdır"
Yunus Emre Sağlam: "Eğitime yapılan her katkı, ülkemizin yarınlarına atılan güçlü bir adımdır"
Gönüller Eğitime Seferber Oldu: Akören Derneği’nden Anlamlı Burs Gecesi
İYİ Parti Sancaktepe’de Siyasi Hamlelerini Sıklaştırıyor
6 Şubat Depremleri’nin Üçüncü Yılında Çekmeköy’de Anma Programları Düzenlendi
“Sesimizi Duyan Var mı?” Sancaktepe’de Yankılandı