Tarih: 24.06.2024 20:55

Lincoln Electric Türkiye, Gazi Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Gazi Üniversitesi'nin Metalurji Araştırma Topluluğu (METAT) tarafından gerçekleştirilen Malzeme Günleri etkinliğine Lincoln Electric Türkiye katıldı. Öğrencilere sektördeki son kaynak teknolojileri hakkında bilgiler verildi. Sektörel yeniliklerin anlatıldığı buluşmada, Lincoln Electric Türkiye'nin kariyer ve staj fırsatları hakkında bilgiler verildi. 

Lincoln Electric Türkiye'nin teknolojik yeniliklere paralel olarak sunduğu kaynak ekipmanlarıyla birlikte yer alan sanal kaynak ekipmanı Vrtex 360 Compact ise etkinlik standının yıldızı oldu. Sanal kaynak uygulaması Vrtex 360 Compact hem çevre dostu hem de risksiz eğitim ortamı sağlıyor. Kullanıcıya gerçekçilik hissini yansıtan Vrtex 360 Compact, atık oluşumunu engelliyor ve doğaya katkı sağlıyor.

Üniversitelerle iş birliklerini uzun yıllardır sürdüren Lincoln Electric Türkiye, genç yeteneklerin eğitimine ve mesleki gelişimine katkı sunuyor. Üniversite etkinlikleri, öğrencilerin hem deneyim kazanmasını amaçlıyor, hem de sektördeki yenilikleri yakından takip etmesine olanak sağlıyor. 

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —