Tarih: 16.04.2023 11:57

İYİ Parti Sancaktepe'de Milletvekili Adayları ile sahaya indi

Facebook Twitter Linked-in

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine hazırlanan siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıkları yoğun günler yaşıyor.

İYİ Parti Sancaktepe İlçe yöneticileri Sancaktepe Sarıgazi Demokrasi Caddesinde oluşturdukları stantta vatandaşlarla görüşüyor sorunları not alıyorlar. Partililer, vatandaşa broşür ve pazar çantası dağıttı.

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, İYİ Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayları Ali Coşkun ve Ahmet Çelebi ile birlikte ilçe yöneticileri Demokrasi Caddesinde vatandaşlarla sohbet ettiler partilerine oy istediler. Vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini kırmayan vekil adayları günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Milletveki Adayları Ali Coşkun ve Ahmet Çelebi ile birlikte saha çalışması yapan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk " Ramazan Ayı içerisindeyiz, bayrama az bir zaman kaldı. Tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu gün Demokrasi Caddesinde Partimizin 1. Bölge Milletvekili Adayları ile birlikte seçim çalışması yapıyoruz. Vatandaşlarımızın Milletvekili Adaylarımız Ali Coşkun ve Ahmet Çelebi ile tanışmaktan çok memnun olduklarını görüyoruz. Vatandaşların en çok dile getirdikleri konunun mutfaktaki yangının bir an önce sönmesi oldu." şeklinde konuştu.

Tevfik Erk / İstanbul

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —