Tarih: 04.03.2024 17:59

İYİ Parti, Çekmeköy'de iddiasını Özgür Güneş ile sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan adayı Özgür Güneş Öçalan' a Ordululardan tam destek!
Özgür Güneş, Madenler Meydanı'nda İYİ Parti Ordu Mesudiye İlçe Başkanı Hamit Genç ve Mesudiye İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Salih Yaman ile bir araya geldi. Genç başkan adayına hemşehrileri başarı temennilerinde bulunurken tam desteklerini açıkladılar.

Güne Güngören Mahallesi Parkı ve Belediye Sosyal Tesisleri'nde devam eden Özgür Güneş, vatandaşın sorunlarını dinledi.
Sosyal tesislerin pahalılığından dert yanan Çekmeköylülere sorunun çözüleceğinin sözünü verdi.

Hız kesmeden Ordu Akkuşlu hemşehrilerinin düğününe katılan genç başkan adayı coşkuyla karşılandı. Güne Ordu Anadolu Yakası Dernek ziyareti ile devam eden Ordulu Başkan Adayı, hemşehrilerinden tam destek sözünü aldı.
Akşam saatlerinde La Vie Çekmeköy'de gençler ile bir araya geldi. Motor tutkunu gençlerin ve öğrencilerin sorunlarını dinledi. Genç kızların genç başkan adayından istedikleri yeterli otobüs seferleri oldu. İşten geç saatlerde çıkan genç kızlar eve dönüşlerinde tedirgin olduklarını belirttiler. Sokak hayvanları ile ilgili projelerinden bahseden Özgür Güneş'e gençler bu projede olmak istediklerini belirttiler.

Genç belediyecilik ile tanışmak için heyecanlanan gençler, tüm belediye başkan adaylarının bulunduğu bir platformda toplanıp, adayların proje ve vaatlerini dinlemek istediklerinin altını çizdiler.
Ordulu Özgür Güneş Öçalan gençlerin de tam desteğini aldı. 
Hür ve müstakil çıkışıyla vatandaşa siyasette üçüncü yol kapısını açan İYİ Parti, Çekmeköy'de iddiasını Özgür Güneş ile sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —