Tarih: 03.08.2022 23:27

İstanbul Valisi Yerlikaya Sarıgazi Cemevi'ni ziyaret etti.

Facebook Twitter Linked-in

Vali Yerlikaya,  idrak ettiğimiz Muharrem ayı vesilesiyle gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ziyaretini Sarıgazi Cemevine yapan Vali Yerlikaya, burada Sarıgazi  Cemevi Başkanı Mete Çelik, Anadolu Yakası Çerağın Bileşenleri Sözcüsü Erdal Sağır ile Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerindeki cemevlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Sarıgazi Cemevi Ziyaretine, Sancaktepe Kaymakamlığına vekalet eden Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız ve Av. Ümit Şahin, İnönü Mahalle Muhtarı Nilüfer Kantekin'de hazır bulundular.

Vali Yerlikaya ziyaretleri sırasında, yakın zamanda Ankara’da gerçekleştirilen çirkin saldırıyı şiddetle kınadığını belitti. Milletçe birlik ve beraberliğimizi korumanın önemine değinen Vali Yerlikaya, bunu bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi konusundaki hassasiyet ve gayretlerin sürdürüleceğini söyledi.

Vali Yerlikaya ziyarette, 7 Ağustos Pazar günü bu yıl ikincisi düzenlenecek Yas-ı matem oruç açma buluşması davetini de yineledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —