• BIST 100

    11165,85%-0,15
  • DOLAR

    41,33% 0,13
  • EURO

    48,83% 0,11
  • GRAM ALTIN

    4831,98% -0,51
  • Ç. ALTIN

    7995,93% 0,00

İMAMOĞLU, ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’I TEBRİK ETTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

711 OKUNMA
TARİH: 29.05.2024 20:29
Son Güncelleme: 29.05.2024 20:29

İMAMOĞLU, ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’I TEBRİK ETTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İSTANBUL 29.05.2024 20:29:00 711
Haberi Sesli Oku
İMAMOĞLU, ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’I TEBRİK ETTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a tebrik ziyaretinde bulundu. “İstanbul'da ilk kez aynı anda üç kadın belediye başkanı var” diyen İmamoğlu, “Ve üç kadın belediye başkanının başarısı, bunun sayısının katlanarak artması noktasında da çok önemli. Bu manada, sadece seçilmiş kadın belediye başkanlarımızı sorumlu bulmuyorum; onlardan çok daha fazla kendimi sorumlu tutuyorum ve onların başarısı içinde var gücümle, onlarla iş birliği içerisinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden başarıyla çıkan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ı makamında tebrik etti. Dedetaş’ın Üsküdar Belediye Başkanı olmasından mutluluk ve heyecan duyduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Çünkü bizim başarılı bir yol arkadaşımız olarak, 5 yıl birlikte İstanbul'a hizmet etmiştik. Şimdi İstanbul'a hizmetin bir başka boyutuna geçiş yaptı Sinem Dedetaş” dedi.

“ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELMEK, BİRKAÇ HUSUSA BAĞLIDIR”

Üsküdar’ın, “İstanbul” denince akla gelen en önemli ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Böyle mühim bir noktanın, çok özel bir pozisyonda, ilk kadın Belediye Başkanı olarak tarihe de geçerek görev aldı. Ben, çok başarılı olacağına eminim. Her görev zordur, her görevin kendine göre zorlukları vardır. Elbette İstanbul'a hizmetin, Üsküdar'a hizmetini de kendine has özellikleri olduğu gibi, zorlukları da var. Ama zorlukların üstesinden gelmek, birkaç hususa bağlıdır. O da başta o şehirde yaşayan insanların, sevgisini ve saygısını kazanmak ve onların sorunlarıyla dertlendiğiniz gibi, onlarla dertleşebilmek ve onlarla çözüm yolları bulabilmek. Bu manada Sinem Dedetaş Başkanımız, mahir birisidir. Bu konuda hem bu şehrin dertleriyle, sorunlarıyla dertlenebilecek, ama aynı zamanda bütün bu konuları, bütün bu hususları çekinmeden, cesurca, çok şeffaf bir biçimde hemşehrileriyle, vatandaşlarıyla paylaşabilecek bir yönetici” diye konuştu.

“BU BİR İŞ BİRLİĞİ SÜRECİ”

Dedetaş’ın demokrat kimliğinin, İstanbul’a ve Üsküdar'a çok iyi geleceğini düşündüğünü kaydeden İmamoğlu, “Şehrin, Üsküdar'ın var olan bütün sorunlarına çözüm bulma konusunda çok farklı ve çok başarılı bir 5 yıl yaşatacağına inanıyorum. Elbette bu bir iş birliği süreci. Biz zaten iş birliğimizi, her ilçemizde, 5 yıl içerisinde göstermiştik. Ama bu 5 yıl, daha farklı bir beş yıl olacak. Daha başarılı olmak istiyoruz çünkü. O başarıyı yükseltirken de elbette iş birliği içerisinde Üsküdar'da da yine başarılı işlere imza atarak, bu başarıyı ivmesini yukarıya birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL'DA İLK KEZ AYNI ANDA ÜÇ KADIN BELEDİYE BAŞKANI VAR”

“İstanbul'da ilk kez aynı anda üç kadın belediye başkanı var” diyen İmamoğlu, konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

“Ve üç kadın belediye başkanının başarısı, bunun sayısının katlanarak artması noktasında da çok önemli. Bu manada, sadece seçilmiş kadın belediye başkanlarımızı sorumlu bulmuyorum; onlardan çok daha fazla kendimi sorumlu tutuyorum ve onların başarısı içinde var gücümle onlarla iş birliği içerisinde çalışacağız. İnşallah 5 yılın sonunda hem Üsküdar halkı Sinem Başkanımızdan memnun ve mutlu hem de Sinem Hanım, gururla bu süreci paylaşacaktır diye düşünüyorum. Üsküdar'da bulunmak ve sizi tekrar kutlamak, ekip arkadaşlarınızla da Büyükşehir Belediyesi kadromuzla birlikte konuşmak, bugün çok keyifli olacak. Çok özel sonuçları, çok güzel hizmetleri birlikte karar vereceğimizi umuyorum.”

DEDETAŞ: ÇOK MUTLUYUZ

Dedetaş da İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “Başkanım, hoş geldiniz. Çok mutluyuz sizi burada gördüğümüz için. Ayaklarınıza sağlık. Çok teşekkürler” sözleriyle dile getirdi. Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Dedetaş, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Üsküdar’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.
 

Gazeteci Recep Kenan Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Kurtuluşu Onur Ödülleri

LÖSEV İstanbul, Tekirdağ Çorlu ve Çerkezköy’de Anlamlı Buluşmalara İmza Attı

AKOM’DAN UYARI GELDİ

LÖSEV, İstanbul Göztepe Özgürlük Parkı’nda piknik düzenledi

İBB SAĞLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN UYARI

İSTANBUL’DA SU TÜKETİMİ REKOR SEVİYELERE ULAŞTI

Maltepeli Genç Sporculardan Büyük Başarı: Dünya Şampiyonluğu ve Avrupa İkinciliği

Sultangazi ADD'de Yeni Dönem: Uğur Kelleci Başkan Seçildi

Geleneksel sanatların ‘10 Miras’ı Galeri Eyüpsultan’da

LÖSEV İstanbul'dan Aileler Buluşması

AKOM UYARDI: TEHLİKELİ SICAKLARA DİKKAT

LÖSEV GÖNÜLLÜ KOROSU, İBB KOROLAR FESTİVALİ'NDE FARKINDALIK YARATTI

LÖSEV VE CAMBRİDGE İŞ BİRLİĞİYLE EĞİTİMDE GÜÇLÜ ADIM

AKOM UYARIYOR: 5-9 TEMMUZ ARASINA DİKKAT!

LÖSEV, AİLELERİ VE GÖNÜLLÜLERİ PİKNİKTE BİR ARAYA GETİRDİ

HABERLER

Bakery Plus 2025 Fuarı Ekim’de Ankara’da kapılarını açıyor

Akneye karşı doğru bilinen yanlışlar ve etkili çözümler

Ailevi Akdeniz Ateşi araştırmalarında Türkiye öncü konumda

Flamenko ustası Vicente Amigo İstanbul’da sahne alacak

VakıfBank'tan 500 Milyon Dolarlık murabaha finansmanı

Sancaktepe'de CHP'li Tuncay Saraç'ın kongrede yaptığı konuşma dikkat çekti

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı Üyeleri ile Piknikte Buluştu

Gazeteci Tahsin Erkin Erk ve Berna Akkaya Dünyaevine Girdi

Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu Söğüt’te Büyük İlgi Gördü

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği 'Mesleğimizi Güçlendirecek Yeni Adımlar Atıyoruz'

Yemek Yerken Suçlu Hissetmek: Görünmeyen Tehdit

Beslenme Çantasında Sağlık İçin Doğru Seçimler

Aşırı ödev ve yüksek beklentiler çocukta kaygı yaratabilir!

Kayısı çekirdeği hem şifa hem zehir olabilir!

4. SERÇEŞME HÜNKAR HACI BEKTAŞ VELİ FESTİVALİ BAŞLADI

  • Cuma 22.1 ° / 19.5 ° false
  • Cumartesi 24.2 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazar 25.1 ° / 19 ° Güneşli
Bakery Plus 2025 Fuarı Ekim’de Ankara’da kapılarını açıyor
Akneye karşı doğru bilinen yanlışlar ve etkili çözümler
Ailevi Akdeniz Ateşi araştırmalarında Türkiye öncü konumda
Flamenko ustası Vicente Amigo İstanbul’da sahne alacak
VakıfBank'tan 500 Milyon Dolarlık murabaha finansmanı
Sancaktepe'de CHP'li Tuncay Saraç'ın kongrede yaptığı konuşma dikkat çekti
AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı Üyeleri ile Piknikte Buluştu