Tarih: 22.05.2024 23:58

İLKSEN EFE’NİN YENİ KANALI TELE 1 OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Ekranların sevilen ve sempatik sunucu İlksen Efe sunduğu Gezdik Gördük programı ile artık Türkiye’nin referans kanalı TELE 1 izleyenlerin karşısında olacak.

Sunucu, Seslendirmen ve Diksiyon Eğitmeni ilksen Efe’nin yaklaşık 3 yıldır başarı ile sunduğu Gezdik Gördük programı artık TELE 1 ekranlarında izleyenleri  ile buluşacak. Efe bu yeni anlaşma sonrası haber sitemize şu açıklamayı yaptı.

‘’Bildiğiniz gibi Farklı İşler Medya da yapımcım ve yönetmenim Mesut solak ile Gezdik Gördük programını yaklaşık 3 yıl boyunca çektik. Bunu yaparken ekranlara konu olan bölgenin tarihini, yemek kültürünü ve önemli değerlerini izleyenlerimize aktardık. Bununla birlikte önemli bir kültür ve turizm hizmeti de yaptığımızın farkındayım
Ama tabii bu dönemde çok üzücü bir deprem ve 2 seçim de yaşadık. Tam  13 bölümlük serimiz bitmek üzereyken yayın yaptığımız kanalın kapanmasıyla bizde bir dönem ara verdik.

O dönemden elimizde yayınlanmayan veya seçime ve depreme denk geldiği için yeterince izlenemeyen bölümleri bir seri olarak hazırlamıştık. Şimdi bu bölümler ile artık  Türkiye’nin referans kanalı olan TELE 1 de izleyicileri ile buluşacak.

Bu başlangıç bende farklı bir mutluluk yarattı. Başta sayın Merdan YANARDAĞ olmak üzere TELE 1 in bir duruşu ve çizgisi var ve buna bağlı olarak da sadık bir izleyici kitlesine sahip. Sosyal medyada yeni adresimizi duyurduğumuz andan itibaren çok fazla tebrik ve başarı mesajları aldım. Meslek kariyerim için burada olmak bana ayrıca bir gurur veriyor. Bana bu imkanı sunun öncelikle yapımcım Mesut Solak’a  ve bizlere kapısını açan sayın Merdan YANARDAĞ’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eminin TELE 1 izleyenleri cumartesi günleri saat 12’de keyifli bölümler izleyecekler.’’

Bizde ilksen Efe’ye yeni kanalında başarılar diliyoruz.

İLKSEN EFE
MESUT SOLAK



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —