Tarih: 28.02.2024 06:53

İbrahim Subaşı ,Çekmeköy’ün sürprizi DEVA Partisi olacak

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul'un her ilçesinde olduğu gibi Çekmeköy'de de kendi adayını gösteren DEVA Partisi'nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı, kısıtlı zamana rağmen zor olanı başarmakta kararlı. 

Seçim döneminin dinamik isimlerinden birisi olan İbrahim Subaşı, hafta sonu yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 30 yıllık Çekmeköylü olduğunu belirten ve eğitim camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Subaşı, 31 Mart'ta sürpriz yapacaklarını iddia etti. 

"31 Mart'ın Çekmeköy sürprizi DEVA Partisi olacak" diyen Subaşı, meclis üyesi adayları ve partinin ilçe yöneticileriyle birlikte 31 Mart akşamına kadar sahada olacaklarını belirtti. Çekmeköy'de sessiz bir çoğunluk olduğunu dile getiren Subaşı, "Kimliğinin bile deşifre olmasından kaygı duyan bu çoğunluğun gereğini yapacağına inancımız tam." dedi ve gönüllere girerek büyük bir başarı göstereceklerini söyledi. 

“Biz buradayız endişeye mahal yok. Bu seçim kantara çıkacağımız ilk seçim. Sonuçta tek bir oy da alsak, o oy bizim namusumuz ve şerefimiz olacak. Zor olana talip olduğumuzun farkındayız. İlk siyasi tecrübemiz DEVA Partisi’nde bölgemize 4 yıllık bir emeğimiz var ve şimdi milletimizin huzuruna belediye başkan adayı olarak çıkıyoruz." diyen İbrahim Subaşı, ekip halinde 21 mahalleyi taradıklarını belirtti. 

Her kapıyı çalıp her eli sıktıklarını dile getiren Subaşı, çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını vurguladı. "DEVA Partisi olarak yerel yönetimler ve şehircilik politikaları eylem planını hazırlayan tek partiyiz." diyen Subaşı, yerelde sorunları da çözümleri de bildiklerini ifade etti. 

İBRAHİM SUBAŞI KİMDİR?
DEVA Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı, aslen Erzurumlu ve 30 yıldır Çekmeköy'de ikamet ediyor. Subaşı eğitimci bir isim ve kendisine ait kurs merkezleri bulunuyor. Bilgi Üniversitesinde yüksek lisans yaptıktan sonra kendi işini kurdu.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —