Tarih: 17.09.2021 09:53

HİDAYET ERYILMAZ SANİAD’A BAŞKAN ADAYI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe’de kısa adı SANİAD olan Sancaktepe Sanayici ve İşadamları Derneği önümüzdeki günlerde kongreye hazırlanıyor.  SANİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Hidayet Eryılmaz, düzenlediği kahvaltı programında başkan adayı olduğunu açıkladı. 
Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Motta tesislerinde kahvaltı düzenleyerek aday olduğunu açıklayan SANİAD Yönetim Kurulu üyesi Hidayet Eryılmaz, yeni yönetim ile SANİAD’ın bölge de aktif bir dernek olması için çalışacaklarını söyledi.
SANİAD Başkan adayı Hidayet Eryılmaz, yapacağı çalışmalar hakkında şunları söyledi ; “ Dünyadaki teknolojik çalışmaları yakından takip etmeyi, iş dünyasının araştırma geliştirme faaliyetlerini arttırmayı, teknoloji üreten ve ihraç eden konuma gelmesi yönünde gayret göstermeyi, destek vermeyi, E-ticaret sistemini daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz.
Toplumsal, kültürel, sanatsal, faaliyetleri desteklemeyi, sosyal yararı olan çalışmalara öncülük ve yardım etmeyi görev biliyoruz. 
Bölgemiz Sanayi ve iş dünyasının(SANİAD ÖNCÜLÜĞÜNDE)  ülke ekonomisinde hak ettiği yeri alması için birlikte SANİAD çatısı altında mücadele edeceğiz.
Bölgemizdeki diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak platformlar oluşturacağız çünkü hepimiz aynı bölgenin bireyleriyiz. Bölgemizdeki kamu kurumları(Kaymakamlık, belediye, Hastane, Emniyet, eğitim kurumlarımız) siyasi partilerimiz bölgemizde bulunan diğer yöre dernekleriyle güç birliğini artıracağız.”
Tevfik Erk / İstanbul

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —